GÜNDEM

“EĞİTİME ARALIKSIZ DEVAM” EDİYORLAR…

“EĞİTİME ARALIKSIZ DEVAM” EDİYORLAR…

“EĞİTİME ARALIKSIZ DEVAM” EDİYORLAR…
23-12-2014 17:24

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, “Eğitime Aralıksız Devam Projesi”nin uygulandığı, Yahya Kemal Beyatlı Anadolu Lisesini ziyaret etti.

Okul Müdürü İsmet Ürüt tarafından karşılanan Çelik, etüt çalışması yapan öğrencilerle bir araya geldi. Proje hakkında bilgilendirme yapan Okul Müdürü İsmet Ürüt “hayata geçirdiğimiz projenin amacı eğitimdeki olumsuz gidişe dur demek, okulun eğitimde hak ettiği yeri bulması ve ilde çağdaş eğitim normlarına, pozitif katkı sunmaktır. Ayrıca, YGS ve LYS’ ye hazırlanan dar gelirli, dershaneye gidemeyen ve kendi evinde çalışma ortamı bulunmayan öğrencilere bir fırsat sağlamayı hedefliyoruz.  Projeden bugüne kadar 160 öğrenci faydalandı, 180 veli ile görüşme yapıldı. 15 öğretmenin görev aldığı proje kapsamında hafta içi her gün etüt çalışması, hafta sonu ise öğrencilere yetiştirme kursları veriliyor” dedi.

ÇABANIZ BOŞA GİTMEYECEK

“Eğitime Aralıksız Devam Projesi” hakkında açıklama yapan Milli Eğitim Müdürü Çelik “Okul idaremizin, YGS ve LYS ye hazırlanan, siz sevgili öğrencilerimiz için hayata geçirdiği projenin sunduğu fırsatı, en iyi şekilde değerlendiriyor olmanızı görmek, bizi de mutlu ediyor. Burada harcadığınız çabanın, asla boşa gitmeyeceğini bilmenizi istiyorum” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA