SPOR

GÜLMEZ; “MANEVİ DESTEĞE İHTİYACIMIZ VAR”

GÜLMEZ; “MANEVİ DESTEĞE İHTİYACIMIZ VAR”

GÜLMEZ; “MANEVİ DESTEĞE İHTİYACIMIZ VAR”
08-12-2014 20:29

Petrolspor’da alınan başarısız sonuçlardan sonra kulüp Başkanı Aydın Gülmez, Batman Belediyesi eşbaşkanı Sabri Özdemir ile birlikte basın toplantısı düzenledi.

Maddi destekten çok manevi desteğe ihtiyaçlarının olduğunu belirten Başkan Gülmez, hataları kabul ettiklerini belirterek, 2. yarıya daha iyi bir takım ile gireceklerini söyledi.

“2. YARI DAHA İYİ OLACAĞIZ”

Basın toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulunan Başkan Aydın Gülmez; “Kötü bir sezon geçirdiğimizin farkındayız. Bunun tüm sorumlusu önce ben sonra yönetimimdir. Sezona başlarken hedefimiz bu değildi. Kötü bir gidişat içindeyiz. Ocak ayındaki ara transferler için görüşmelerimiz devam ediyor. Umut ediyoruz 2. yarıya çok daha iyi başlayacağız. Benim karşı olduğum ve her zaman karşı duracağım küfür olayı vardır. Biz bunu asla kabul etmiyor ve doğruda bulmuyoruz. Hatalarımız olabilir, doğru yapmadığımız işler olabilir ama; bunu kötü algılamayalım. Petrolspor’u alıp başarılı olmak için çaba gösterdik. Takımımızı daha iyi yerlere götürmek için 17 transfer yaptık. Bununla ilgili takım içerisinde hala istediğimiz gibi uyum olmadı. Getirdiğimiz futbolcular kötü adamlar değildi. Bütün bunlara rağmen takımımızın kısa zamanda düzeleceğine olan inancımız tamdır. 2. yarı bizim için yeri bir dönem olacaktır.”diye konuştu.

“TARAFTAR HER ZAMAN TAKIMIN YANINDA OLMALI”

Petrolspor’un yaptığı basın toplantısına destek için gelen Belediye Eşbaşkanı Sabri Özdemir, taraftarların iyi ve kötü günde karşılıksız destek sunması gerektiğini söyledi.

Başkan Özdemir, yaptığı konuşmasında, sporun bir aktivite ve tatlı bir yarış olduğunu ifade etti. Başkan Özdemir konuşmasının devamında; “Takımlar başarılı olur başarısız olur ama taraftar iyi ve kötü günde takımın yanında olmak zorundadır. Şimdi şöyle diyelim yarasalar beni de maçlara gelmiyoruz diye eleştiriyordu. Ortadoğu’da yaşanan sıkıntılardan dolayı müsabakaları kaçırıyorduk. Ancak önümüzdeki maçların tümüne gelmeye çalışacağım. Fanatik bir Petrolspor taraftarıyım. Bizim kültürümüzde hele küfür etmenin çok kötü bir yeri vardır. Biz o stada belki heyecana gelip bazı kelimeleri takdir ediyoruz. Ama yarın sokakta kahvede yan yana geliyoruz. Kültürümüzde bu ayıp bir şeydir. Taraflarımızdan ricam şudur takımımıza desteklerinizi sürdürsünler.”dedi.

Konuşmalardan sonra Başkan Aydın Gülmez, basın mensuplarının sorularına cevap verdi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA