SPOR

ALPASLAN "16 FİNALİMİZ KALDI"

ALPASLAN "16 FİNALİMİZ KALDI"

ALPASLAN "16 FİNALİMİZ KALDI"
28-01-2015 16:46

Petrolspor Teknik Direktörü Erdal Alpaslan, 2.yarıda her maçın final niteliğinde olduğunu belirterek, 16 final maçlarının kaldığını söyledi.

Spor Toto 3.Lig 1. Grup 18.hafta maçında Zonguldak Kömürspor takımını 2-1 yenerek, 2.yarıya galibiyetle başlayan Petrolspor’da futbolcular, 3 puanı başkan Aydın Gülmez’e ve Belediye Başkanı Sabri Özdemir’e armağan ettiler.

Petrolspor Teknik Direktörü Erdal Alpaslan, Tirespor hazırlıklarına başladıklarını belirtirken, “Lige iyi sonuç alarak başlamamız iyi oldu. Takımdaki eksiklikleri her geçen hafta gidereceğiz. Gol pozisyonlarında tam anlamıyla, ağırlığımızı koymamız gerekir. Kalan 16 maçımızda yakaladığımız pozisyonlara değerlendirmemiz gerekir. Bundan böyle her maç final. 16 final maçımız daha kaldı. Kazandığımız için mutluyuz. Önümüzdeki hafta İzmir’de Tirespor ile karşılaşacağız.” dedi.

SOL BEK ARANIYOR

2 şubat tarihinde bitecek 2 transfer dönemi için yönettim hummalı çalışmasını sürdürürken, bir sol bek oyuncu ile görüşme halinde oldukları öğrenildi. Yapılan 8 transferin takıma çabuk uyum sağladığını belirten Petrolspor kulübü 2. başkanı hayrettin Gülmez, “Zonguldak maçında 7 futbolcuyu sahada görme şansınız oldu. İdman eksiklikleri olmalarına rağmen iyi performans gösterdiler. İlerleyen haftalarda eksiklikler giderildiğinde bu futbolcular bu grupta her takımı yenebilecek güçtedir.” İfadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA