SPOR

Umutların yeşerdiği maç

TFF 2. Lig Beyaz grupta ilimizi temsil eden Batman Petrolspor, deplasmanda karşılaştığı Ispartaspor’u 2-1 mağlup ederek ligde kalma yolunda önemli bir 3 puanı hanesine yazdırdı.

Umutların yeşerdiği maç
07-05-2023 18:03
07-05-2023 18:04

HAKEMLER : Feridun Daldaş*** Uğur Başdaş*** Baykal Tuna*** 

ISPARTA 32 SPOR : Korcan Çelikay** Musa Nizam** Muhammet Aran** Osman Torun** Bahadır Yıldırım** Cem Özdemir** Abdullah Topkara** Hüseyin Afkan** Oğuzhan Öztürk** Erkan Süer**   Bahattin Demircan**  

BATMAN PETROLSPOR : Cihan Şentürk** Şahin Şafakoğlu*** Yusuf Onur Arıkan*** Gökhan Köseoğlu** Okan Toprak*** Serdar Güncü*** Ferdi Konak** Mahsun Çapkan** Tuncay Fındıkcı*

 

Geçtiğimiz hafta evinde Menemenspor ile 2-2 berabere kalarak yara alan temsilcimiz, deplasmanda Ispartaspor’u ilk yarıda bulduğu gol ile mağlup ederek kümede kalma mücadelesini son haftalara taşıdı.

Petrolspor’un en yakın rakibi olan İnegölspor ise evinde Esenler Erokspor’u 2-1 mağlup etti.

Petrolspor aldığı galibiyet ile puanının 42’ye yükseltirken puan cetvelinde sıralaması değişmedi.

Karşılaşmaya etkili başlayan temsilcimiz rakibine üstünlük kurmayı başardı. Petrolspor aradığı golü 21. Dakikada Ferdi Konak’ın frikik golü ile bulan temsilcimiz, 26. Dakikada Gökhan Köseoğlu’nun gördüğü kırmızı kart ile rakibi karşısında 10 kişi kaldı. İlk devre karşılıklı ataklar ile 0-1 sona erdi.

İkinci devrede rakibini kendi yarı alanında karşılayan temsilcimiz kontrataklarla gol aradı.

Ispartaspor’un cılız ataklarına etkili cevap veren temsilcimiz, oyunda skor üstünlüğünü son dakikaya kadar korudu.

90. dakikada Ozan Karabacak’ın attığı gol ile skoru 0-2 yaptı. Ispartaspor 90+7’de Berke Demircan’ın attığı gole ile skoru 1-2’ye getirdi. Temsilcimiz bu galibiyetle önemli bir 3 puan kazanarak ligde kalma umutlarını son haftalara taşıdı. Gelecek hafta ülkemizdeki genel seçimler nedeniyle maç yapılmayacak.

*   Hüseyin Çolak* Ozan Karabacak*

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA