SPOR

Üniversite de futbol turnuvası

Batman Üniversitesi Birimlerinde çalışan personeller arasındaki iletişimin artması amacıyla düzenlenen Birimler Arası Futbol Turnuvası, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Takımının şampiyonluğuyla tamamlandı.

Üniversite de futbol turnuvası
03-12-2022 10:38
02-12-2022 14:39
BATMAN

Merkez Kampüs Halı Sahasında Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu ile Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Takımları arasında oynanan ve çekişmeli bir mücadeleye sahne olan final karşılaşmasını, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Rohat Cebe, akademik ve idari personel ile öğrenciler izledi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Rohat Cebe tarafından turnuva şampiyonu olan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Takımına şampiyonluk kupası ve madalya, turnuvayı 2. sırada tamamlayan Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ve 3. sırada tamamlayan İdari ve Mali İşler Takımlarına kupa ve madalya, turnuvanın en centilmen takımı seçilen Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Takımına da kupa takdimi yapıldı. Prof. Dr. Cebe, turnuvaya katılan 13 takımın oyuncularının bütün müsabakalarda centilmence mücadele ettiklerini belirterek dereceye giren takımların oyuncularını tebrik etti.  Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, rekabet duygusu yüksek ve çekişmeli geçen müsabakaların, fair-play çerçevesinde tamamlanmasının turnuvanın düzenlenme amacının yerine geldiğinin göstergesi olduğuna dikkati çekti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA