GÜNDEM

VALİ, HALKLA BAYRAMLAŞTI

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, Atatürk Parkı'nda gerçekleştirilen resmi törende halkla bayramlaştı.

VALİ, HALKLA BAYRAMLAŞTI
20-07-2021 20:24

Bayramlaşma programına AK Parti Milletvekili Ziver Özdemir, Garnizon Komutanı İhsan Kaplan, parti başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri kurum müdürleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Konuklarla tek tek bayramlaşan Vali Şahin ve Vekil Özdemir, gündeme ilişkin konuşmalar yaparken, pandemi tedbirlerine uyulması için duyarlılık çağrısı yaptı. 
EKONOMİK ZARAR GÖRDÜK
Vali Şahin “Gerçekten bir pandemi illetiyle mücadele ediyoruz. Bakın yine hac ibadeti yapılamadı. Sadece Suudi Arabistan'ın içerisindeki kendi vatandaşlarına açtı. Bu olayın ne kadar büyük olduğunu buradan görebilirsiniz. Hastalık kendini yenileyerek yeni yeni varyantlar ortaya çıkarıyor. İlk çıktığında gençlere hemen hemen hiç dokunmazken şimdi ise gençleri çok ciddi şekilde hasta ediyor. Biz de Batman olarak 2 yıldır bu mücadeleyi veriyoruz. Bunun maliyeti de yüzlerce dostumuzun akrabamızın kaybı oldu. Bunun yanında ekonomik olarak zarar gördük. Esnaflarımız aylarca dükkânlarını açmadı. Bir daha bu günleri yaşamayalım.  Aşılama için vatandaşımıza ulaşabileceğimiz her noktada sağlık ekiplerimiz çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürmekte. Şehrin önemli noktalarında aşı çadırlarımız bulunmakta. Stoklarımızda çeşitlilik arz eden bol miktarda aşı var. Bunun kıymetini bilelim ve aşı olalım. Hepinize hayırlı bayramlar diliyorum” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA