SİYASET

Vekil Nasıroğlu, yeni projeleri aydınlattı; OSB için izinler alındı

Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, AK Parti Batman il yönetimi ile bir araya gelerek gündemi değerlendirdi.

Vekil Nasıroğlu, yeni projeleri aydınlattı; OSB için izinler alındı
05-11-2023 15:14
05-11-2023 15:17
BATMAN

İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları hakkında konuşan Nasıroğlu “Bir savaş suçu işleniyor ve dünya sessiz kalıyor. Bizi en çok üzen batının ve Avrupa parlamentosunun yaşananlara sessiz kalmasıdır. Avrupa parlamentosunun sivillerin hunharca katledilmesine sesini çıkarmayıp aksine destek vermesini hayretle izliyoruz" dedi.

"OSB İÇİN RESMİ İZİNLERİ ALDIK"

Batman'a yapılmasını planladıkları OSB için resmi izinleri aldıklarını belirten Nasıroğlu, Seracılık İhtisas OSB ve Gıda İhtisas OSB projelerinin de takipçisi olduklarını  söyledi.

"BATMAN'IN GİRİŞ ÇIKIŞ YOLLARININ İHALESİ YAPILDI"

Nasıroğlu, Batman'ın kangrene dönüşmüş olan giriş çıkış yolları için adımlarımızı attıklarını belirterek “Batman-Diyarbakır Karayolundaki 7 kilometreyi bulan tek şeritlik güzergahın duble yola dönüştürülmesi için ilk kazma vuruldu. Yolun hızlıca bitmesi için araç sayıları arttı. Batman-Binatlı-Hasankeyf ile Batman-OSB-Beşiri giriş çıkış yollarının da çözüme kavuşması için girişimde bulunduk. İhale yapıldı, firmalar belirlendi. Yasal süreç tamamlandığında işe süratle başlanacak” dedi.

“SİLVAN BARAJI’NDAN İÇME SUYU TEMİNİ PROJESİ, YATIRIM PROGRAMINA ALINDI”

Silvan Barajı’ndan Batman’a cazibeli su sağlayacak ve yüzyılının su problemini çözecek olan Silvan Barajı’ndan İçme Suyu Temini Projesi'nin de yatırım programına alındığını açıkladı.

"BATMAN'IN, HIZLI TREN PROJESİNE DAHİL EDİLMESİ İÇİN GİRİŞİMLERDE BULUNDUK"

Batman'ın da hızlı tren projesine dahil edilmesi için Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile görüştüklerini ifade eden Nasıroğlu “Arz ve talep durumuna göre bu projenin de  yatırım programına alınacağına inanıyorum” dedi.

“BATMAN, TEKNOLOJİDE İVME YAKALAYACAK"

Batman'ı teknolojide marka şehir yapmayı hedeflediklerinin altını çizen Nasıroğlu “Gençlerin merakını teknolojiye uyandırmamız lazım. Milli eğitim yenilik teknolojileri, ASELSAN ve TÜBİTAK ile görüştüm. Teknik destek,  yazılım desteği, donanım ve insan kaynakları konusunda gereken desteği vereceklerini söylediler. İnanıyorum ki Batman, teknoloji de iyi bir ivme yakalayacak. Batman'ın bölgede teknoloji alanında farkındalık yaratacak bir şehir olacağına inancım tamdır” dedi.

“PARTİLİLERE TAVSİYELERDE BULUNDU: DERTLERE ÇARE OLALIM”

 Partililere tavsiyede bulunan Nasıroğlu “Hemşehrilerimizin dertlerine çare olalım, İnsanlara umut olalım. Gelen talepleri akıl süzgecinden geçirelim ve  adaletli olalım. Kendi insanımıza, kardeşlerimize ve evlatlarımıza daha fazla nasıl faydamız dokunabilir düşüncesi ile çalışmalıyız. Bu  memleketin asli unsurları bizleriz. Biz memleketimizin sorunlarını ne kadar dert edinirsek memleketimiz o kadar güzelleşir" dedi. (AK Parti Basın)

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA