GÜNDEM

AFAD EKİPLERİ ÇAYDA MAHSUR KALAN ÇOBANI KURTARDI

Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri, Batman Çayı’nda mahsur kalan Çoban’ı yaptıkları başarılı çalışma ile kurtardı. Kurtarma esnasında su azlığı nedeniyle kuma oturan bot ekibin diğer üyeleri tarafından çekildi.

AFAD EKİPLERİ ÇAYDA MAHSUR KALAN ÇOBANI KURTARDI
30-10-2015 21:01

Bileka Köyü’ndeki evine gitmek için Batman Çayı’ndan geçen vatandaş, suların yükselmesi sonucu çayda mahsur kaldı. Çayın ortasında bekleyen vatandaş, AFAD ekiplerini arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen AFAD kurtarma ekipleri, vatandaşı kurtarmak için botları kullanarak çayın karşısına geçmeye çalıştı. Ancak kurtarma ekibinin botu su azlığı nedeniyle Kuma oturdu. Diğer ekiplerin yardımıyla kumdan çekilen Bot, diğer ekiplerle beraber olaya müdahale ederek mahsur kalan vatandaşı kurtardı.

Özellikle yaz aylarında boğulmalara karşı kışın ise suda mahsur kalmalara anında müdahale eden Afad ekipleri bu güne kadar yüzlerce olaya müdahale ederek mahsur kalan vatandaşları kurtardı. Boğulma vakaları, mahsur kalma olaylarına anında müdahale eden Afad ekipleri vatandaşlar tarafından takdir ediliyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA