Yanar ve Küçükbayrak aileleri arasındaki anlaşmazlığın giderilmesi için uzun süredir devam eden barış girişimi, barış yemeği ile neticelendi. Barış programına Batmanlı İş İnsanları Fadıl Alphan ve Sait Bilmez, Dotkan Aşiret Reisi Mehmet Özkan, Batmanlı İş İnsanları Şahban Alphan ve Rahmi Karahanlı katıldı.
SÜRECE KATKI SUNAN HERKESE TEŞEKKÜR EDİLDİ
Barış sürecinde aktif rol oynayan İş İnsanı Fadıl Alphan “Aradaki küskünlüğü ve dargınlığı sona erdirmek için buradayız. Birlik ve beraberliğin devam etmesi, sevgi ve saygının toplumda hâkim olması için uzun süredir çaba gösteriyoruz. Bu sürece katkı sunan herkese teşekkür ederim" dedi.
TALİHSİZ OLAY HEPİMİZİ DERİNDEN ÜZMÜŞTÜ
Dotkan Aşiret Reisi Mehmet Özkan ise “Bir yıl önce yaşanan talihsiz olay hepimizi derinden üzmüştü. Ancak unutulmamalıdır ki komşular kardeştir. Bugün bu meselenin barışla sonuçlanması hepimiz için huzur verici” dedi.


Serkan 1 yıl önce