SPOR

YARASALAR’DAN AÇIKLAMA; “OLAYLARIN TAKİPÇİSİYİZ”

Yarasalar Taraftar Grubu, hafta sonu Batman Şehir Stadı’nda, Batman Petrolspor-Ergene Velimeşespor oynanan olaylı maçla ilgili açıklama yaptı.

YARASALAR’DAN AÇIKLAMA; “OLAYLARIN TAKİPÇİSİYİZ”
12-02-2019 17:00

Açıklamada “Bizler her siyasi düşünceden, sınıftan, meslek grubundan, eğitim düzeyinden, yaştan ve cinsiyetten Batman Petrolspor ve Batman için tribünleri dolduran binlercesi, bu binlerin sesi, yüreği, coşkusu, öfkesi, sevinci ve hüznü olan Yarasalar’ız. Bizler Petrolspor’u siyaset ve ideolojiler üstü gören taraftarlar olarak şehrimizin tüm siyasi partilerini, STK’larını, iş insanlarını ve bürokrasisini tribünlerde görmek istediğimizi her fırsatta deklare etmekteyiz.

Velimeşespor maçına gelmek tribüne alınmayan Belediye Başkan Adayı Sabri Özdemir’in tribünlere alınmayışını, eski yöneticimiz ve ilimizin var oluş nedeni olan kurumların temsilcilerinin tribünlere girişinde karşılaştığı nezaketsiz tutumu, önceki kulüp başkanımız ve kulübümüzün onursal başkanı Aydın Gülmez’in protokol tribününe alınmayışını kabul etmiyoruz. Herkes, taraftarımızın kendine yaşatılan tüm haksızlara, annelerine edilen küfürlere ve uygulanan şiddete karşı başta CİMER olmak üzere tüm yasal haklarını kullanacağından emin olmalıdır” denildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA