GÜNDEM

YENİ OTO GALERİCİLER SİTESİ TAM GAZ

Batmanlı İşadamı Engin Yapı Sahibi Engin Karaman tarafından, Yeni Hal yanında yapımına başlanan Yeni Oto Galericiler Sitesi inşaatı, hızla yükseliyor.

YENİ OTO GALERİCİLER SİTESİ TAM GAZ
31-07-2018 17:49

 

KENTİN İLK MODERN GALERİCİLER SİTESİ

Engin İnşaat sayesinde yapımı sürdürülen kentin ilk modern galericiler sitesi, 44 Bin metrekare alan üzerinde, 131 dükkân ve 4 adet iş merkezinden oluşacak.

10 AY SONRA HIZMETTE

Yaklaşık 10 ay sonra açılış yapacaklarını duyuran İşadamı Karaman “Bin metrekare alan üzerine Türkiye’de sayılı bir oto galeri sitesi kuracağız. Çalışmalarımız sürüyor. Amacımız, Batman’daki tüm oto galericileri tek çatı altında toplamak. Bu sayede herkes, aradığı aracı en kolay şekilde alıp satabilecek. Yaptığımız bu proje Batman ihtiyacını tam anlamıyla karşılayacaktır. Yerlerimizin tamamı bitmeden tüm galericileri, Golden Plaza Kat: 6 No: 606’daki satış ofisimize bekliyoruz. Ayrıca Engin Karaman 0532 260 33 Erdal Baz 0532 401 31 34 numaralardan da müşterilerimize hizmet veriyoruz” dedi.

İBADETHANE, PARK, YEŞİL ALAN...

Yeni Oto Galericiler Sitesi, ibadethane, kafe, park, PTT Şubesi, restoran, noter ve çocuk oyun parkları ile konuklarına konforlu bir iş alanı sunacak. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA