SPOR

KARŞIYAKA SPOR KULÜBÜNDEN SİTEM…

KARŞIYAKA SPOR KULÜBÜNDEN SİTEM…

KARŞIYAKA SPOR KULÜBÜNDEN SİTEM…
06-08-2014 19:17

Büyük paralar harcanmasına rağmen bazı amatör spor kulüplerinin başarı elde edememesine tepki gösteren Batman Karşıyaka Spor Kulübü, bu kulüplerin kendi çıkarları için Batman amatör futbolunun kalitesini düşürdüğünü iddia etti.

Yapılan açıklamada “Batman amatör liginde 23 kulüp bulunuyor. Bunların arasında kurum takımlarının her sene büyük miktarlar harcayıp ligde başarılı bir sezon geçirmek için ellerinden gelen her türlü imkânları sunmalarına rağmen başarıyı bir türlü elde edemeyen ve aynı zamanda maddi yönünden zayıf olan kulüplerin ikinci amatörde bulunmaları, adeta skandal etkisi yarattı. Karşıyaka Spor Kulübü olarak maddi imkânı iyi olan takımlara soruyoruz, sizin elde ettiğiniz başarı play off oynayıp tekrar amatörde mücadele etmek midir?” denildi.

İKİNCİ AMATÖR SPOR KULÜBÜNÜ TASVİP ETMİYORUZ

Batmanda kurulacak ikinci bir amatör spor kulübünü asla tasvip etmediklerini belirten Karşıyaka Spor Kulübü “kurum takımlarının başındaki şahıslar, kurum sorumlularına karşı kendinizi başarılı gösterebilmek adına ikinci amatörün kurulmasını istediğinizi açıkça görebiliyoruz. Batman futbolunun kalitesinin artması adına ikinci amatörün kurulmasını asla tasvip etmiyoruz. Bazı kulüpler kendi çıkarları için Batman amatör futbolunu kalitesini düşürüyor. Başarı kendini üstün görmeyle ve ayırımcılıkla değil el birliğiyle çalışmakla olur” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA