SPOR

BAŞKAN GÜLMEZ’DEN TARAFTARLARA TEŞEKKÜR

BAŞKAN GÜLMEZ’DEN TARAFTARLARA TEŞEKKÜR

BAŞKAN GÜLMEZ’DEN TARAFTARLARA TEŞEKKÜR
09-02-2015 17:11

Ligin 2. devresindeki maçlarda başarı göstererek iyi bir çıkış yakalayan Petrolspor başkanı Aydın Gülmez, Kırıkhanspor maçında takımı destekleyen taraftarlara teşekkür etti.

Son 5 maçtan 4 galibiyet ve 1 beraberlik alan Petrolspor, puan sıralamasında üst sıralara tırmanırken, Kırıkhanspor galibiyeti ile Play-Off umutlarını arttırdı.

Kırıkhanspor maçında futbolcuların gösterdikleri üstün mücadeleden dolayı kutladığını belirten Başkan Aydın Gülmez, “Alınan bu galibiyette futbolcular, teknik heyetin katkısı kadar taraftarlarımızın da katkısının olduğunu biliyoruz. Takımı 90 dakika destekleyen 12. adamlarımızın desteği olduğu sürece bu takım daha iyi yerlere gelecektir. Kırkıhanspor karşısında alının anlamlı galibiyeti taraftarlarımıza armağan ediyoruz.” dedi.

BAŞKAN ÖZDEMİRE TEŞEKKÜR

Petrolspor kulübünü devir aldıktan sonra her zaman takıma ve bizlere desteklerini esirgemeyen  Belediye eşbaşkanı Sabri Özdemir’e de teşekkür eden Aydın Gülmez, “Sabri Özdemir’in izlediği tüm maçları kazandık. Sabri başkanın uğuruna artık bizler dahi herkes inanıyor. Sabri Başkana ayrıca teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA