YAŞAM

Yöresel yemekler Petrol City’de yarıştı

Petrol City AVM’de düzenlenen yemek yarışmasında yöresel lezzetler yarıştı. 60 adayın katıldığı yarışmada ilk 3’e girenlere ödülleri dağıtıldı.

Yöresel yemekler Petrol City’de yarıştı
04-11-2023 13:04
04-11-2023 13:05

YARIŞMAYA 60 ADAY KATILDI

Petrol City AVM ile Batman Sonsöz Gazetesinin ortaklığında düzenlenen Yöresel Yemekler Yarışıyor programı, alışveriş merkezinin etkinlik alanında 60 adayın katılımı ile gerçekleşti. Gastronomi Yazar ve Öğretmenleri İlker Aksoy, Deham Budak, Reşat Arıca ve Hasan Önal’ın jüri üyeliği yaptığı programda yarışmacılar, pişirdikleri yöresel yemeklerle adeta şov yaptı. Perde pilav, dolma, içli köfte, tırşık, bulgur pilavı, şemşemok gibi onlarca yemeğin yarıştığı programda jüri üyeleri puanlama yaptı.

İLK 3’E GİREN YARIŞMACILAR ÖDÜLLENDİRİLDİ

Yarışmada Hatice Sarıgöl (sarma), Ayşe Demirdağ (perde pilav) ve Hasan Hüseyin Kavak (füzyon Batman yemeği) tabağı ile ilk 3’e girmeyi başardı. Yarışmacılara Petrol City AV tarafından Karaca’dan robot süpürge, airfey fritöz ve çay makineleri hediye edildi. Reklâm ve Tanıtım Müdürü Nesrin Dal, Batman Gastronomisini desteklemek için yarışmayı geleneksel hale getireceklerini belirterek “Yarışmamıza katılan tüm Batmanı Hemşerilerimize ilgi ve alakalarından ötürü teşekkür ediyoruz” dedi. (Necdet Çakır)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA