Zamane Deluler Grubuna ziyaret…

Zamane Deluler Grubuna ziyaret…

Yunanistan'da gerçekleşen MRC Robot Sporları Olimpiyatı'nda ülkemizi temsil eden Abdulcelil Candan İmam Hatip Ortaokulu Zamane Deluler Grubu Öğrencileri, Milli Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer'i ziyaret etti. Ziyarete Milli Eğitim Şube Müdürü Hacı Arslan da eşlik etti.

3 PROJE İLE KATILIM SAĞLAYAN TEK ORTAOKULU…

Müdür Ciğer, Yunanistan'da gerçekleşen MRC Robot Sporları Olimpiyatı, OECD ikiz dönüşümler proje sergisi ve TÜBİTAK 2204 B ortaokullar arası proje yarışmaları hakkında Okul Müdürü Ahmet Şahin ve Danışman Öğretmen İhsan Fidan'dan bilgi aldı. Yunanistan'da gerçekleşen MRC Robot Sporları Olimpiyatı'nda ARCHERY alanında 4. olan öğrencileri kutlayan Ciğer, çalışmalarında başarı diledi.

TÜBİTAK 2204 B Ortaokullar Arası Araştırma Projeleri Van Bölge Finaline de katılan Zamane Deluler Grubu Öğrencileri, 15 Nisan’da Avrupa Birliği Projesi olan OECD İkiz Dönüşümler Proje Sergisine 3 proje ile katılım sağlayan tek ortaokulu olma başarısını da gösterdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ