SPOR

ZİRVENİN EFENDİSİ

Batman Petrolspor ilk devrenin son maçında deplasmanda karşılaştığı Arnavutköy Belediyespor’u 2-0 mağlup etti. Temsilcimiz ilk devrede oynadığı 8 deplasman maçından da galibiyetle ayrıldı.

ZİRVENİN EFENDİSİ
18-12-2021 16:50
19-12-2021 13:40
BATMAN

İLK DEVREYİ LİDER KAPATTI

Geçen hafta kendi sahasında Kütahyaspor’a farklı mağlup olan Petrolspor, ligdeki ilk mağlubiyetini almıştı. Bu hafta deplasmanda en yakın rakibi Arnavutköy’ü mağlup eden temsilcimiz ilk devreyi 40 puanla lider tamamladı. Maça kontrollü başlayan Petrolspor, ilk dakikalarda oyunu kendi sahasında kabul etti. İlerleyen dakikalarda oyunun kontrolünü eline alarak rakip kalede pozisyon bulmaya başladı. Temsilcimiz, aradığı golü 28. dakikada Akın Akman ile buldu. Bu dakikada kaleciyle başbaşa kalan Akın, topu ağlarla buluşturdu. İlk devrede iki takımda yakaladığı pozisyonları değerlendiremeyince devre, Petrolspor’un üstünlüğüyle bitti.

AKIN AKMAN ATTI PETROLSPOR 3 PUANI ALDI

Oyunda üstünlüğünü ikinci devrede de sürdüren temsilcimiz Petrolspor, rakibi Aranavutköyspor karşısında tehlikeli ataklar geliştirmeye devam etti. 56. dakikada kırmızı-beyazlı ekip, Akın Akman ile 2. golü buldu. 2-0’dan sonra rakip Arnavutköyspor, geliştirdiği ataklarda Petrolspor savunmasını geçemedi. Karşılaşmada başka gol olmazken, Petrolspor sahadan 3 puan ile ayrıldı. Puanını 40’a çıkaran temsilcimiz, en yakın rakibinin 9 puan önünde devreyi lider bitirdi. Petrolspor ligin ikinci devresinde 15 Ocak’ta deplasmanda Bursa Nilüfer spor ile karşılaşacak.

HAKEMLER; Ramazan Haymana*** Özgür Fatih Kalaycı***Halit Karacabay***

ARNAVUTKÖY BELEDİYE; Kıvanç Küçükkarış** Fuat Yaman** Siraç Susancak * Okan Duran*  

Mert Caymaz** Samet Günhan* Mithat Yaşar** Mustafa Acun* Tolga Şahin**  Osman Bayrak**  

Sergen**

PETROLSPOR;  Cihan Şentürk*** Abdulsamet Kırım*** Samet Aydın*** İlyas Ural*** Okan Toprak*** Ali Kemal Başaran*** Akın Akman*** Orhan Nahırcı*** (Dk. 87 Erdi*)  Ferhat Canlı*** (Dk. 81 Savaş*) Ömercan Öndaş*** Aykut Çift***

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA