Arnavutköy deplasman değil

Harun Katmaz
Harun Katmaz

SPOR YORUMCUSU

Arnavutköy deplasman değil
09-12-2022

Geçen hafta evinde Ispartaspor karşısında aldığı 2-1'lik yenilgi ile bizleri üzen Petrolspor yarın grupta Play-off hesapları yapan Arnavutköy ile İstanbul'da karşı karşıya geliyor.

Geçtiğimiz gün takımdan ayrılan stoper Ali Fırat Okur'un dışında kart cezalısı sol beklerimiz Ferdi Konak ve Serkan Yıldız'ın yokluğuyla morallerin bozulduğu takımımızda hedef herşeye rağmen alternatifsiz 3 olmalıdır.

Evimizde ki galibiyetlerle sevinip deplasmanlarda son dakika golleri ile puanlar kaybedip üzüldüğümüz kırmızı beyazlı ekibimizden yarın mutlak galibiyet bekliyoruz.

Bekliyoruz diyorum çünkü buna hem ihtiyacımız, hemde hakkımız var diye düşünüyorum. Zira ligin başında deplasmanda Somaspor'u yendikten sonra dış sahada galibiyet yüzü göremedik.

Madem evimizde ilk yenilgimizi alarak iç saha sihrini bozdunuz, buyrun yarın Arnavutköy'den alın 3 puanı dış saha kabusumuzu da bozun. Bozun ki haftaya Urfaspor maçında beyaz bir sayfa ve yeni umutlara yelken açalım.

Yarın gerek gurbette bulunan ve Marmara Bölgesinde ki hiçbir maçta Petrolspor'u yalnız bırakmayan Dark Reds Taraftar Grubunun ve Batman'dan İstanbul'a gidecek Yarasalar'ın büyük destek vererek futbolcularımıza kendilerini evinde hissettirecek maçta puan savaşı vereceğimiz rakibimiz Kuzey Marmara Arnavutköy Belediyespor'u tanıyalım.

ARNAVUTKÖY BELEDİYESPOR'U TANIYALIM

2006 yılında kurulan ve geçen sezon 3.Lig'de grubumuzda yer alan Arnavutköy Belediyespor play-off maçları sonunda adını 2.Lig'e yazdırdı.

Sezona mütevazı ama nokta transferlerle başlayan mavi yeşilli ekip geride kalan 16 maç sonunda topladığı 24 puanla play-off hattının 2 puan gerisinde 9.Sırada yer alıyor.

Özellikle evinde oynadığı maçlarda başarılı sonuçlar alan İstanbul ekibinde Serik Belediyespor'dan transfer edilen forvet oyuncusu Furkan Yaman attığı gollerle sırtlamaya devam ediyor.

Golcü oyuncu attığı 10 golle 2.Lig Beyaz Grupta krallık yarışında zirvede yer alıyor.

Hava hakimiyeti pozisyon alma becerisi fizik gücü ve son vuruşlarda ki becerisiyle ön plana çıkan oyuncuya dikkat etmemiz gerekiyor.

Takımı geçen sezon 2.Lig'e çıkaran tecrübeli teknik adam Nihat Balan ile devam eden Arnavutköy Belediyespor maçlarını geçtiğimiz hafta hibrit çime dönüştürülen 1000 kişilik Bolluca Stadında oynuyor.

Evinde 8 maça çıkan Arnavutköy Belediyespor 5 galibiyet 1 beraberlik 2 yenilgi alırken 10 gol kaydedip kalesinde 6 gol gördü.

Rakip filelere gönderdiği 10 golün 8'ini maçların ikinci yarılarında bulması dikkat çekici.

90 Dakikanın yetmeyeceği belki de 90+10'lara kadar  mücadeleyi bırakmamız gereken maçta kırmızı beyazlı ekibimize başarılar diliyorum.

ÖNCEKİ YAZILARI
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?