BU MAÇLARIN TELAFİSİ YOK

Harun Katmaz
Harun Katmaz

SPOR YORUMCUSU

BU MAÇLARIN TELAFİSİ YOK
27-03-2023

PETROLSPOR - ANKARASPOR

Cumartesi günü deplasmanda ligin şampiyonluk adaylarından Esenler Erokspor'dan 1 puanı son dakika golüyle kurtararak ligde kalma yolunda moral kazanan Petrolspor'umuz yarın cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak maçta sezonun en önemli sınavına çıkıyor.

Rakip play-off kovalayan başkent temsilcisi Ankaraspor

Evet, 16 yıllık emek ve mücadelemiz sonucu bu sezon yükseldiğimiz 2.Lig'de kalıp kalmayacağımızın belirleneceği son 10 haftaya girdik.

29 puan ve averajla ateş çemberinin 1 basamak üzerinde yer alan takımımız için kalan 10 haftada rakip ayrımı yapma lüksü kalmadı.

Her maç birbirinden değerli, her galibiyet altın değerinde.

Dilerseniz yarın evimizde puan savaşı vereceğimiz başkent ekibi Ankaraspor'u tanıyalım.

ANKARASPOR'U TANIYALIM

Geride kalan 27 hafta sonunda 10 galibiyet, 9 beraberlik, 8 mağlubiyetle 39 puan toplayan Ankaraspor 9.Sırada yer almasına rağmen play-off hattına sadece 2 puan uzaklıkta.

BAYRAM TOYSAL HAYAT VERDİ

Peş peşe alınan 5 mağlubiyetin ardından Teknik Direktör Adem Çağlayan ile yolları ayırdıktan sonra takımın başına başarılı teknik adam Bayram Toysal'ı getiren mavi beyazlı ekip 5 maçta topladığı 11 puanla muhteşem bir çıkış yakaladı ve bir anda play-off yarışında bende varım dedi.

DIŞ SAHADA DAHA BAŞARILI

Özellikle dış sahalarda aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çeken Ankaraspor kendi evinde 17 puan toplarken çıktığı 13 deplasmandan 6 galibiyet 4 beraberlik 3 mağlubiyetle 22 puan çıkarmayı başardı. Kaydettiği 32 golün 22'sini maçların ikinci devrelerinde bulması da dikkat çekici bir istatistik.

Devre arası ara transfer döneminde takımın orta sahada ki beyni ve kaptanı tecrübeli ismi Sedat Cengiz'i Düzcespor'a kaptıran Ankaraspor'da Berk Karadağ, Bahattin Köse, Erdal Öztürk, Doğukan İnci ve Engin Bekdemir gibi dikkat edilmesi gereken önemli isimleri kadrosunda bulunduruyor.

ANKARASPOR İLE 6.RANDEVU

Ligin ilk devresinde 2-1 kaybettiğimiz rakibimizle daha önce oynadığımız 5 maçın sadece birini (1996-97 sezonunda deplasmanda Batmanlı Mustafa Boztepe hocamızın golüyle 1-0'lık skorla Petrolspor kazanırken 2 maçtan Ankaraspor galip ayrıldı, iki maçta ise eşitlik bozulmadı.

HAYDİ PETROL YENİ BİR SAYFA

Geçen hafta cezaları nedeniyle forma giyemeyen Ebu Sıddık Çelik ve Ferdi Konak'ın da forma giyeceği zorlu maçta iç sahadaki yenilgi serisine son verip galibiyet serisi başlatalım diyerek Batman taraftarına ve futbol kamuoyuna seslenmek istiyorum.

16 yıllık emeğimizin 10 kritik maça bağlı olduğu şu kısa süreçte takımını seven herkesin amasız fakatsız etrafında kenetlenmesi birlik beraberlik içerisinde geçmişten dersler çıkararak hareket etmesi lazım. Bu saatten sonra aksini yapan moral bozan birlik beraberliğimize zeval getiren Petrolspor düşmanıdır NET.

Kalın sağlıcakla...

ÖNCEKİ YAZILARI
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?