KELKİTSPOR'A HAZIRIZ

Harun Katmaz
Harun Katmaz

SPOR YORUMCUSU

KELKİTSPOR'A HAZIRIZ
03-03-2022

Geçtiğimiz hafta Karaman Futbol Kulübünü deplasmanda rahat bir oyundan sonra 3-0 gibi net bir skorla mağlup ederek puanını 54' e yükseltip bitimine 10 hafta kala en yakın rakibi Nevşehir Belediyespor 'un 7 puan önünde liderliğini sürdüren kırmızı beyazlı ekibimiz Cumartesi günü Play-offun iddialı ekiplerinden 1954 Kelkitspor'u konuk ediyor.

REHAVETE YER YOK

10 final maçına girilirken yönetimimizin işi sıkı tutacağından, teknik heyet ve futbolcularımızın aynı ciddiyetle rakip ayrımı yapmadan mücadelesini ve kalitesini ligin son maçına kadar sergileyeceğinden hiç şüphem yok. Ben şahsen bu konuda son derece rahatım diyebilirim.

SAMET AYDIN CEZALI, ÖMERCAN SINIRDA

Petrolspor'umuzda Cumartesi günkü ki önemli maçta sakatlıkları devam eden Ahmet Teker, Savaş Çakır Emre Pehlivan ve kart cezalısı Samet Aydın forma giyemeyecek. Başarılı orta saha oyuncumuz Ömercan Öndaş ise kart sınırında bulunuyor.

Bu saatten sonra rakibin kim olduğunun pek bir önemi olmamalı diye düşünüyorum ama isterseniz yine de rakibimiz 1954 Kelkitspor'u analiz edelim.

1954 KELKİTSPOR'U TANIYALIM

Gümüşhane'nin şirin ilçesi Kelkit'in mütevazı takımı 1954 Kelkitspor geride kalan 24 hafta sonunda 10 galibiyet 10 beraberlik 4 mağlubiyet ve topladığı 40 puanla Play-off hattının 1 puan gerisinde 7.Sırada yer alıyor.

Son 5 maçta yenilgi yüzü görmeyen Kelkitspor 3 galibiyet 2 beraberlik alarak formda olduğunu gösteriyor.

Ligin ilk devresinde deplasmanda 3-1 mağlup ettiğimiz Kelkitspor'un daha sonra evinde bileğini büken olmadı.

Deplasmanda oynadığı 12 karşılaşmadan 4 galibiyet 5 beraberlik alırken 3 kez de eli boş döndü.

Rakip ağlara 12 gol gönderen Kelkitspor kalesinde sadece 10 gol görerek deplasmanlarda nasıl oynanması gerektiğini bilen bir takım.

KELKİT 7 EKSİKLE GELİYOR

Geçtiğimiz sezonlarda gösterdikleri istikrarlı performansla üst sıraları ve Play-offu zorlayan Kelkitspor çok koşan mücadelesini son düdüğe kadar sürdüren mütevazı aynı zamanda ne zaman ne yapacağı belli olmayan tehlikeli bir takım.

Gol yollarında ki en önemli silahları 11 golle Tufan Deniz Gelen ve 4 golle 20 yaşındaki genç orta saha oyuncusu Doğukan Delimehmet yer alıyor.

Kelkitspor, kırmızı beyazlı ekibimize karşı cezaları ve sakatlıkları nedeniyle 7 önemli oyuncusundan yoksun çıkacak.

Kelkitspor'un banko isimleri Hamza ipekçi, Hüseyin Teker, Adem Sağlam, Tayfun Çulha, Erkan Bükülmez, Enescan Özdemir ve Semih Ekmen Petrolspor'umuza karşı takımlarında ki yerlerini alamayacaklar.

TRİBÜNLERİ DOLDURALIM

Şampiyonluğa emin adımlarla ilerleyen takımımızı Cumartesi günü yalnız bırakmayalım. Saat 14.00’te başlayacak karşılaşma öncesi TFF'nin aldığı karar doğrultusunda HES kodu sorgulaması kaldırılırken 12 yaş altı çocukların stada alınacağı açıklandı.

Bu güzel gelişme ile inanıyorum ki bu hafta seyirci rekoru kırarak tüm Türkiye'ye biz daha üst ligleri hak ediyoruz mesajı vereceğiz.

Haydi Batman,

Haydi Takım.

Taraftarımıza tribünde,

Futbolcularımıza sahada başarılar diliyorum.

ÖNCEKİ YAZILARI
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?