LİDER HENDEK'TE

Harun Katmaz
Harun Katmaz

SPOR YORUMCUSU

LİDER HENDEK'TE
27-11-2021

Geçen hafta Elazığspor'u 3-0 mağlup ederek ikinci sırada ki Arnavutköy Belediyespor'un 6 puan önünde liderliğini sürdüren namağlup Petrolspor kupada elendiği Hendekspor deplasmanına galibiyet için gitti.

Oynadığı 6 deplasman maçını da kayıpsız geçen kırmızı beyazlı ekibimiz Hendekspor'u yenerek bu seriyi sürdürmek istiyor.

HENDEKSPOR'U TANIYALIM

Geçen sezon profesyonel lige yükselen Sakarya temsilcisi geride kalan 13 hafta sonunda topladığı 14 puanla 13.Sırada yer alıyor.

Sezona fena başlamayan Hendekspor yaşadığı sakatlık ve ceza krizleriyle boğuşurken bu süreçte geçen hafta Erbaaspor'a 3-0 yenilirken ve son dört haftada sadece 1 puan toplayarak düşme hattına iyice yaklaştı.

Mütevazı ve koşan bir takım izlenimi veren mavi siyahlı ekibin orta sahasına Burak Altındaş yön verirken kanat oyuncuları Yavuz Alemdar ve İlkay İşler ile pozisyonlar bulmakta zorluk çekmedikleri gözlerden kaçmıyor.

Hendekspor savunmasının bireysel anlamda basit hatalar yaptığını ve bu nedenle kolay bulacağımızı düşündüğüm pozisyonlarda Aykut, Akın, Hasan ve diğer oyuncularımızın cömertçe harcamayacaklarını umuyor 7. Deplasmandan da zaferle döneceklerine inanıyorum.

HENDEKSPOR'DA İSTİFA KRİZİ

Kulüpte son haftalarda alınan kötü sonuçlar nedeniyle mali işlerden sorumlu yönetim kurulu üyesi Mustafa Yılmaz istifa ederken Teknik Direktör Talip Toprak'ın ise Petrolspor'umuz ile oynanacak maçta alınacak kötü sonuca göre istifa edeceği konuşuluyor.

ÖNEMLİ İSİMLERİ YOK

Önceki gün tedavi gördüğü Almanya'dan dönen tecrübeli golcü Haluk Türkeri takımla birlikte çalışmalara başlasa da yarın Petrolspor'umuza karşı oynamasının zor olduğunu söyleyebilirim.

Ayrıca sol bek oyuncusu Yavuzhan Keleşoğlu sakatlığı, tecrübeli stoper Sabri Turgut ve orta saha oyuncusu Enes Tok ise kart cezaları sebebiyle kırmızı beyazlı ekibimize karşı sahadaki yerlerini alamayacaklar.

MAÇIN BAŞLAMA SAATİ 12:30

Pazar günü Hendek Atatürk Stadında oynanacak maçın başlama saati 12:30 olarak belirlendi. Ptrolspor’da hedef 3 puan ve na mağlup ünvanını sürdürmek.

ÖNCEKİ YAZILARI
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Kemal 2 yıl önce
Harun beyin yaptıgı rakip analizleri ve tespitleri çok yerinde. Kendisini kutluyorum