LİDER HOPASPOR VİRAJINDA

Harun Katmaz
Harun Katmaz

SPOR YORUMCUSU

LİDER HOPASPOR VİRAJINDA
12-02-2022

Geçen hafta evinde aldığı 5-2'lik Gözgözler galibiyetiyle büyük moral kazanan lider Petrolspor zorlu Hopa deplasmanında da sahaya galibiyet için çıkacak.

Her maçın final, her galibiyetin altın değerinde olduğu kalan 13 haftanın minimum kayıpla geçilerek 16 yıllık 2.Lig hasretimize son verilmesi kırmızı beyazlı ekibimize gönül veren herkes gibi benimde en büyük arzum.

İsterseniz Play-off hesapları yapan son haftaların formda takımı Artvin Hopaspor'u tanıyalım.

HOPASPOR'U TANIYALIM

Ligin ilk devresinde evimizde oynanan ve Akın Akman'ın attığı golle 1-0 mağlup ettiğimiz Hopaspor  oynadığı 20 maç sonunda 9 galibiyet 6 beraberlik ve 5 mağlubiyetle 33 puan toplayarak Play-off hattının 1 puan gerisinde 6.Sırada bulunuyor.

Artvin temsilcisi Hopaspor ile şu ana kadar 3 kez karşılaşan kırmızı beyazlı ekibimiz 1 galibiyet alırken sahadan 2 kez de yenik ayrıldı.

HOPASPOR'UN BİLEĞİ BÜKÜLMÜYOR

Kadrosunda Selim Dilli, Ali Say, Melih Kılıç, Saffet Gurur Yazar, Furkan Tuşik ve Bilal Çebi gibi bu ligin önemi futbolcularını barındıran mor beyazlı ekip oynadığı son 12 maçtan 7 galibiyet 4 beraberlik alırken sadece 1 kez mağlup oldu. Bu ligin Arnavutköy Belediyespor'dan sonra 16 golle en az gol yiyen takım olması dikkatlerden kaçmıyor.

Kollektif futboldan uzak, tamamen form tutmaya başlayan bazı oyuncularının sırtladığı Hopaspor  çarşamba günü evinde Kâhtaspor ile golsüz berabere kalarak önemli 2 puan kaybetti.

Yarın karşımıza bu maçın yorgunluğu ve moralsizliği ile çıkacak olmazı bizim için avantaj olacaktır. 

SABIRLI OYUN BİZE KAZANDIRIR

Yarın ki maça mutlak galibiyet için çıkacak olan teknik direktör Osman Özdemir'in öğrencilerinin bir an evvel skora gitmek isteyeceklerini ve bu nedenle Petrolspor'umuzun sabırlı ve savunmada dikkatli oynayarak ilk 30 dakika da gol yemeden, mümkün olduğu kadar rakibi üzerimize çekip ağır Hopaspor savunmasını çabuk bir şekilde Akın, Aykut ,Hasan Çavdar ve Tahsin'i geniş alanda topla buluşturarak skora rahat gidebiliriz diye düşünüyorum. Tıpkı Nevşehir, Osmaniye, Kelkit, Arnavutköy deplasmanlarında olduğu gibi.

Çünkü biz açık oynayan takımların açıklarını iyi değerlendiren bir ekibiz.

Yarın şampiyonluk yolundaki kritik  Hopaspor maçında kırmızı beyazlı ekibimize gönülden başarılar diliyorum.

Hoşçakalın

 

ÖNCEKİ YAZILARI
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?