LİDERİN KONUĞU ERBAASPOR

Harun Katmaz
Harun Katmaz

SPOR YORUMCUSU

LİDERİN KONUĞU ERBAASPOR
04-12-2021

Ligde 9 puan farkla lider durumda bulunan kırmızı beyazlı ekibimiz Pazar günü 3. sıradaki Tokat Erbaaspor'u konuk ediyor.

İlk devrenin birimine 3 hafta kala sırasıyla Erbaaspor, Kütahyaspor ve Arnavutköy Belediyespor gibi zirveye oynayan takımlarla son derecede önemli maçlara çıkacak olan Petrolspor'umuz alacağı iyi sonuçlarla rakiplerin liderlik umutlarını iyice azaltmak isteyecek.

TERMİNATOR CEZALI

Takımımızda kart cezalısı kaptan Erdi Bakırcı'nın dışında sakatlıkları süren Ahmet Teker ve Savaş Çakır Erbaaspor maçında takımdaki yerlerini alamayacaklar.

Bu kritik virajda ki rakibimiz Erbaaspor'a bir göz atalım.

ERBAASPOR'U TANIYALIM

Ligde oynadığı 14 maç sonunda 7 galibiyet 4 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak 25 puanla 3.Sırada yer alıyor.

Koşan mücadele eden ve maçı bırakmayan oyun anlayışına sahip Erbaaspor'a karşı son derece sabırlı ve dikkatli oynamak zorundayız.

Rakip ağları 18 kez sarsan Erbaaspor kalesinde sadece 9 gol görerek bu alanda Petrolspor'umuzdan sonra en az gol yiyen ikinci takım olarak dikkat çekiyor.

Evinde oynadığı 7 maçta 5 galibiyet 2 beraberlikle 17 puan toplayan Tokat temsilcisi 7 dış sahada maçından ise 8 puan toplayabildi.

Geçen sezona oranla daha mütevazı bir kadroya sahip olan Erbaaspor bu sezon aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çekiyor.

Erbaaspor’u 2015-2016 sezonunda Bölgesel Amatör Lig’den 3’üncü lige yükselten Erbaalı Teknik Adam Hasan Basri Kara çalıştırıyor.

ERBAASPOR'LA 9.RANDEVU

Tokat'ın mavi beyazlı ekibi Erbaaspor'la daha önce sekiz kez karşı karşıya gelen Petrolspor'umuz rakibini sadece bir kez mağlup ederken dört beraberlik üç mağlubiyet aldı.

ERBAASPOR'UN KOZLARI

Bu sezon Erbaaspor'un attığı 18 golüne Alperen Topçular 6, Murat Kara ise 5 golüne imza atarken takımlarının en önemli hücum silahları olarak dikkat çekiyorlar.

TAHRİKLERE KAPILMAYALIM

Petrolspor'a son yılların en büyük desteğini vermeye hazırlanan Batmanlı futbolseverlerden ricam sonuç ister beraberlik, ister mağlubiyet kısaca ne olursa olsun sadece takımlarını desteklemeleri, hakem ve rakip futbolcuların olası tahriklerine kapılmadan sahaya kesinlikle yabancı cisim atmadan, kötü tezahürat yapmadan 90 dakika sadece takımımızı desteklemeleri zira takımımızı sahada yenemeyenlerin başvuracağı yöntem ceza aldırarak kırmızı beyazlı ekibimizin en büyük itici gücü taraftardan mahrum bırakmak olacaktır.

O yüzden ceza sınırında bulunan kulübümüzün seyircisiz oynamasına sebep olacak bizi bu güzel takımdan mahrum bırakacak davranışlardan uzak duralım, yanımızdakileri uyaralım.

KAPILAR 11'DE AÇILACAK

Yarın tüm tribünlerin saat 11:00 itibariyle taraftara açılacağını hatırlatırken izdihama neden olmamak için maça erken gelmeye dikkat edelim.

Haydi çocuklar!

Kalitenizi her zaman ki gibi sahaya yansıtın yüzümüzü güldürmeye devam edin.

Başarılar Bizim Takım.

 

ÖNCEKİ YAZILARI
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?