Nefesler tutuldu

Harun Katmaz
Harun Katmaz

SPOR YORUMCUSU

Nefesler tutuldu
09-02-2024

TPAO BATMAN PETROLSPOR

3GEN HOLDİNG ELAZIĞSPOR

Geçen hafta Silifke Belediyespor deplasmanında hakemin kötü yönetimi nedeniyle 2 puan bırakan kırmızı beyazlı ekibimiz pazar günü ligde önemli bir çıkış yakalayarak zirveye yaklaşan Elazığspor'u konuk edecek.

İlk dört sırada yer alan takımların birbirleri ile oynayacakları bu hafta zirvenin şekillenmesi adına son derece kritik

 ELAZIĞSPOR'U TANIYALIM

 

Sezona Teknik Direktör Selahattin Dinçel ile başlayan ancak ilk beş haftada maç kazanamayan ve sadece 5 puan toplayarak kötü bir başlangıç yapan Elazığspor teknik direktör değişikliğine giderek takımı Bülent Yenihayat'a emanet etti.

 12 MAÇTIR KAYBETMİYOR

 Yenihayat ile adeta hayat bulan bordu beyazlı ekip 12 maçta aldığı 8 galibiyet 4 beraberlikle  31 puanla dördüncü sıraya yerleşti.

 

12 haftalık namağlup serisi yakalayan Elazığspor transfer yasağına rağmen ikinci devre oynadığı üç karşılaşmadan da galibiyetle ayrılarak bir maçı eksik lider Petrolspor'umuz ile arasında ki puan farkını 6'ya indirmeyi başardı.

 DEPLASMANDA BERABERLİK TAKIMI

 Oynadığı 8 deplasman maçından 1 galibiyet 6 beraberlik 1 yenilgi alan Elazığspor 5 gol atıp kalesinde sadece 5 gördü.

 HÜCUMDAKİ SİLAHLARI

 Bordo beyazlı ekibin hücumda ki en önemli kozları yükselen form grafiği ile son üç haftayı boş geçmeyen tecrübeli golcü Bahattin Köse'nin yanı sıra her iki kanatta görev yapabilen hızı, uzaktan şutları ve savunma arkalarına yaptığı sinsi koşullarla sık sık rakip kalelerde gol arayan Çağrı Yağız Yasak, ofansif orta saha oyuncusu Beykan Şimşek ve sol kanat oyuncusu Burhan Arman olacak.

 Konuk Elazığspor'a bariz üstünlüğümüzün olduğu bölge olan orta sahada kontrolü elimize alır rakibin birinci bölgemize geçişini minimuma indireceğimiz gibi bir çok gol pozisyonu bulacağımızı ve skora gideceğimizi umuyorum. Yazımın son bölümünde tribünlere değinmeden geçemeyeceğim.

 PROVOKASYONLARA GELMEYELİM !

 Son bir haftadır Elazığspor taraftarlarının kışkırtıcı ve provokatif söylemlerle taraftarlarımızı saha olaylarına teşvik edip cezalar almamızı sağlama gayretlerini görüyorum.

 LİDER GİBİ DÜŞÜNELİM

 Lider takımın lider taraftarı gibi hareket edip sağduyulu ve oyun kuralları içerisinde takımımızı sonuç ne olursa olsun desteklemeyi kendimize birinci görev bilmemiz gerekir..

 Aksi durumların camiamıza ne gibi bedeller ödettiğini hep birlikte gördük acısını da birlikte çektik.

O yüzden 90 dakika boyunca hırsımızın akıl ve mantığımızın önüne geçmesine izin vermeyelim diyerek futbolcularımızın pazar günü Batman'ımızı sevince boğacak bir sonuç almalarını diliyorum.

 Başarılar Petrolspor

ÖNCEKİ YAZILARI
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?