Pazar'dan istediğimizi alalım

Harun Katmaz
Harun Katmaz

SPOR YORUMCUSU

Pazar'dan istediğimizi alalım
09-12-2023

Ligde oynadığı son 8 karşılaşmada 7 galibiyet 1 beraberlik ile müthiş bir çıkış yakalayarak zirveye oturan kırmızı beyazlı ekibimiz yarın bana göre 2.Lig yolunda son derece kritik, belki bir Karşıyaka veya Elazığspor maçı kadar zor geçecek Pazarspor deplasmanına çıkıyor.

Henüz deplasmanlarda mağlubiyet yüzü görmeyen lider TPAO Batman Petrolspor ile evinde en başarılı takımlardan biri olan genç kadrosuyla önemli işlere imza atan Pazarspor arasında ki puan mücadelesi büyük heyecana sahne olacak.

Kırmızı beyazlı ekibimizin Rizeli futbolcusu Eren Karadağ ve Trabzonlu futbolcusu Aykut Çift için ayrı bir önem taşıyan yarın ki rakibimizi tanıyalım.

PAZARSPOR'U TANIYALIM

Ligin en genç takımlarından biri olan Pazarspor kırmızı beyazlı ekibimiz gibi geçtiğimiz sezon mücadele ettiği 2.Lige veda eden bir ekip.

Teknik Direktörlüğünü Kadir Kar'ın yaptığı Pazarspor genç ağırlıklı kadrosuyla alışma ve geçiş sürecinde istikrarsız sonuçlar alsa da iddiasını sürdürüyor.

Potansiyeli ve mücadele gücü yüksek genç oyuncuların oluşturduğu Rize temsilcisinde Efe Taylan Altunkara, Göktuğ Yılmaz, Talha Enes Dege, Ensar Çavuşoğlu, Abdurrahman Ayanoğlu ,Yavuz Alemdar gibi isimler sırtlıyor.

Oyunsal anlamda her hafta üstüne koyan Pazarspor'da hedef ilk devreyi playoff hattında tamamlayıp ikinci devre yapılacak takviyelerle yeniden 2.Lig olarak belirlendi.

EVİNDE ALTI MAÇTIR KAZANIYOR

Ligde oynadığı 12 karşılaşmada topladığı 17 puanla Playoff hattında 6.Sırada bulunan Rize temsilcisi ikisi kupa, dördü lig olmak üzere evinde oynadığı son altı maçın tümünü kazanmayı başardı.

Mücadelesini 90 dakika bırakmayan özellikle kenarları çok iyi kullanan çabuk oyuncuları ile sonuca gitmeye çalışan Pazarspor iç sahadaki performansı ve aldığı sonuçlarla dikkat çekiyor.

PAZARSPOR İLE 5.RANDEVU

Orta sahanın önemli ismi Emre Turan'ın kart cezası nedeniyle forma giyemeyeceği Pazarspor ile şu ana kadar 4 kez karşı karşıya gelen Petrolspor'umuz sahadan 3 kez galip ayrılırken sadece 1 kez mağlup oldu.

Pazar ilçe stadında rakibiyle daha önce iki kez kozlarını paylaşan Petrolspor 2-1 ve 2-0'lık sonuçlarla galip ayrılarak rakibine şans tanımadı.

Umarım yarın alacağımız galibiyetle hem liderliğimizi hem bu ünvanımızı sürdürür ilk devrenin son maçı olan kritik Turgutluspor karşılaşması öncesi moral kazanırız diyerek kırmızı beyazlı ekibimize başarılar diliyorum.

Haydi Aslanlar

ÖNCEKİ YAZILARI
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?