Şampiyonluk için geri sayım başladı

Harun Katmaz
Harun Katmaz

SPOR YORUMCUSU

Şampiyonluk için geri sayım başladı
18-03-2022

Ligin bitimine 8 hafta kala en yakın rakibi Kütahyaspor'un 10 puan önünde liderliğini sürdüren ve şampiyonluk için geri sayıma geçen kırmızı beyazlı ekibimizin 27.Haftada ki rakibi yarın Sancaktepe Futbol Kulübü.

Geçtiğimiz hafta oynanması gereken karşılaşma yurt genelinde yaşanan yoğun hava muhalefeti nedeniyle bir hafta ertelenmişti.

Bitime 8 hafta kala ligde şampiyonluk için geri sayıma geçen kırmızı beyazlı ekibimizin matematiksel olarak olmasa da küme düşmesine kesin gözüyle baktığım Sancaktepe Futbol Kulübüne karşı yine de dikkatli olması önce ki maçlara verdiği önemi, mücadeleyi ve ciddiyeti kağıt üzerinde kolay gibi görünen bu maça da vereceğinden şüphem yok.

Dilerseniz ligin ilk devresinde deplasmanda 3-2 mağlup ettiğimiz İstanbul temsilcisi Sancaktepe Futbol Kulübünü tanıyalım.

SANCAKTEPESPOR'U TANIYALIM

Geçtiğimiz sezon mücadele ettiği 2.Lig'e veda eden İstanbul'un kırmızı beyazlı ekibi, Belediyenin desteğini çekmesiyle 3.Lig'de zor günler yaşamaya başlayarak ligin dibine demir attı.

Ligde 7 puanla son sırada yer alan, kendi evinde 6 puan toplarken deplasmanlarda ise sadece 1 puan alabilen Sancaktepe FK'nın önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Lige düşmesine kesin gözüyle bakılıyor.

ÖNEMLİ İSİMLERİNİ KAYBETTİ

Oynadığı 26 karşılaşmada 1 galibiyet 4 beraberlik 21 mağlubiyet alan Sancaktepe takımı 19 gol atarken kalesinde toplam 69 gol gördü.

Kaydedilen 19 golün 14'üne imza atan önemli silahları Anıl Kara (8) ara transfer döneminde Diyarbekirspor'a, Doğan Karakuş (4) Sivas Belediyespor'a Yavuz Selim Tek (2) ise yine 2.Lig ekibi Afyonspor'a transfer oldular.

Sancaktepe'nin mevcut kadrosunda bulunan tüm futbolcularının kalan maçlara gelecek sezon tekrar profesyonel takımlarda forma giymek için hele lider bir takıma binlerce taraftarın önünde ekstra mücadele ve motivasyonla çıkacaklarını düşünüyorum. Futbolcularımızın özellikle evimizde son haftalarda oynadıkları tempolu futbollarına ilk yarım saate 1-2 gol sığdırarak rakibin direncini erkenden kırmalarını bekliyorum.

CEZA SINIRINDAYIZ AMAN!

Daha önce dört kez sevk edildiği PFDK 'dan para cezaları alan kulübümüz bir daha sevk edilmesi durumunda evimizde ki çok önemli Nevşehir maçını seyircisiz oynayacağımızı hatırlatarak hem taraftardan, hem futbolseverlerden ricam ne hakemin yanlış kararlarına ne de rakip futbolcuların olası tahriklerine kapılmadan sahaya kesinlikle yabancı madde atmamaları, çirkin ve kötü tezahürattan sakınmalarıdır. Bu konuda birbirimizi lütfen uyaralım.

Yarın +3 olsun..

Başarılar Bizim Takım

ÖNCEKİ YAZILARI
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?