7 DEN 77’YE DAİMA SONSÖZ

02-06-2020

Gazeteler, yüzyıldır insanları bilgilendirmek, bilinçlendirmek ve yeni ufuklar açmak amacıyla kullanılan en önemli medya araçlarının başında gelir. 
"Söz uçar yazı kalır" demişizdir yıllar boyunca. 
Sonsöz ise daima akılda ve kalplerde kalır. 
En iyi ve kötü günleri sevinçli ve hüzünlü son dakika haberlerini en geniş kapsamlı yayınları yapan gazete okumakta olduğunuz Sonsöz Gazetesidir. 
Çünkü kabına sığmayan hedefi hep zirveye taşıyıp ona ulaşmak için yılmadan çabalayan bir yayıncıdır Sonsöz. 
Bu gazetede yazma sebeplerimden biri kesinlikle hedeflerinin olması. 
Kendimi buluyorum çünkü. 
Benim de yaşama stilim böyle. 
Yılmadan uzunca bir zirve mücadelesi. 
Okuduğum 3. üniversite olan Elektronik Haberleşme Teknolojisi Bölümünden mezun olmak için son görevimi stajyer olarak Zorlu Holding Vestel Genel Merkezi’nde yaptım. 
Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nden seçilip oralara kadar giden tek stajyerdim. 
Genelde tanımadan önce bunun burada ne işi var edasıyla konuşan büyük mühendisler sonrasında tanıdıkça çok destek oldular. 
Önemli olan nereden geldiğin değil neyi hedeflediğin batman üniversitesinden oralara kadar gidip güzel ve bir staj sonrasında elde ettiğim bilgi birikimini göstermemin sonrasında yüksek puanla stajı bitirirken Vestel ile karşılıklı devam etme kararı almıştık.
Fakat 15 Temmuz hain darbesi oldu ülkeyi ve tüm alımları durdurdu.
Kısmet deyip yoluma devam ettim.
Yılmadan, bıkmadan daima çünkü en sert kayayı bile bir su damlası delebilir yeter ki azmini ve sürekliliğini kaybetmesin.
İşte Sonsöz Gazetesi de böyle olduğu için burada yazılarıma yer veriyorum.
Biraz gazetemizi tanıtacak olursak;
Bu amaçlarla 2 Haziran 2014’te kurulan bir yerel gazete olarak başladı daha sonra Batman’da 7 yıldır gazetecilik ilkelerinden kopmadan, ilkeli, kararlı, azimli ve her türlü düşünce ve inanca tarafsız yaklaşıp halkın pozitif çıkarlarını gözeterek yayım yapmayı sürdürdü. 
Sonsöz gazetesi çok tecrübeli yıllardır başarı ve topluma fayda sağlamak hedefiyle çalışan bir ekibe sahiptir. 
Ercan Bey'in kaptanlığında büyük başarılara ulaşan daha büyükleri içinde yılmadan çalışan mutfağında ise Hatice Hanım ve Yusuf Bey'in de bulunduğu deneyimli teknik kadrosuyla gücüne güç katan, bölgesinde zirvede ulusalda zirveye her geçen gün daha fazla yaklaşan haber yayınlamaktan çok haber üreten bir gazete oldu.
Tüm dünyanın kabul ettiği istatistik sistemi olan Aleksa verilerine göre de Sonsöz Gazetesinin web sitesi Türkiye’de en çok tıklanan2 bin internet sitesi arasındadır. 
Bu istatistiğe göre gazete, okunma sayısı sıralamasına göre Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde ikinci, Batman’da birinci sırada yer alır. 
Ayda 500 bini aşkın, günde ise 25 bin kişi bu önemli siteyi ziyaret etmektedir.  
Bahsi geçen gurur verici verilere göre Amerika ve Avrupa'dan bile takip ediliyoruz. 
Yani gazetemizi düzenli olarak ziyaret eden Türkiye’de ve dünyada birden çok takipçimiz var. 
Batman ilçe ve köylerinin yıllardır nabzını tutuyor. 
Ayrıca 20 bin takipçiye ulaşmak üzere olan Instagram hesabıyla sosyal medyayı da en aktif kullanan gazetelerden biriyiz.
Gazeteyle her alanda ilgilenen internet ve sayfa editörlerine ve değerli personellere sahibiz. Gazetemiz spordan sağlığa, siyasete eğitime, yaşama, haberlere ulusaldan uluslararası haberlere kadar her türlü alana hitap eden sayfalara sahiptir. 
Bunları ise tarafsız ve ilkeli bir şekilde sunmaktadır.  
Gençlere ve inovasyona yönelik teknolojiyi de yakından takip ederek "nerede haber varsa orada da Sonsöz vardır" sözünü daima haklı çıkarmaktadır.
Onlarca yıllık tecrübe ve 7 yaşına giren değerli kurumumuzun en büyük ilkelerinden biri, haber gerçek ise rüzgârın tersine doğru bile olsa haberi gerektiği gibi vermesidir. 
Halkın her kesimiyle yapılan röportajlarla onların sorunları dile getirilmektedir. 
Spor sayfalarına yer vererek kentimiz ile ilgili tüm kulüplerimizi hatta amatör kulüplerimizi bile destekliyoruz.
Ayrıca yaşamdan haberlerle halkın bilinçlenmesini sağlıyor. 
Ücretsiz şekilde Instagram hesabından kentimizin ve bölgemizin ileri gelenleriyle birlikte canlı yayınlar yaparak her türlü faydalı bilgileri sizlere ulaştırıyoruz.
Eğitim haberlerine yer vererek her yaştaki öğrencilerin ve velilerinin pandemi süreci ile ilgili gelişimlerine katkı sağlayıcı bilgilerden haberdar olmasını sağlıyoruz. 
Daima okurlarımızın kalbine girdik ve girmeye devam edeceğiz o yüzden 7 den 77’ye kadar okunup anlaşılabilen yalın, akıcı haberleriyle damga vurmaktadır. 
Daima ve sadece Sonsöz nice yaşlara. 
Bu ekibin içinde olmak onur verici.
Ekibimi kutluyorum.
Başarılarının devamını dilerim.

Son olarak ülkemizin önde gelen mentorlerinden Sayın Hakan Acar Beyefendi ile pazar akşamı 8’de yapacağımız yayına hepinizi bekliyorum. 
Konusu Anadolu’nun çeşitli illerinde üniversite okuyan gençlerin  veya Anadolu'daki üniversitelilerin gelişim süreciyle ilgili olacaktır. 
Yayın "@fatiherdoganresmi" Instagram hesabımdan canlı yayınlanacaktır. 
İzlemenizi ve sorularınızı bekliyorum. 
Kalın sağlıcakla. Allah'a emanet olun.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?