AB'NİN ÇÖKÜŞÜ

30-06-2016

Sözüm ona Haziran ayında vize serbestliğini alacaktık.

Avrupa Birliği Ülkelerini vizesiz serbest dolaşacaktık.

Hatırlarsanız “AB Dansözlüğü” diye bir köşe yazmış ve bize serbest dolaşım hakkını vermeyeceklerini, bizleri adeta oyaladıklarını ifade eden nitelikte yazmıştım.

Makaleler arşivimde o yazı duruyor yine Batman Sonsöz’de yazmıştım.

Gelinen noktaya dikkat buyurun lütfen. Kendileri çöküyor. Haçlı Ruhlu oldukları halde, aralarında inanç birliği olduğu halde kendi içlerinde bile anlaşamıyorlar.

İngiltere’de çıkan % 52 oranındaki AB’den çıkalım oyları yine beni haklı çıkardı ve AB’nin çöküşü bir bakıma başlamış oldu.

Hiç bir söz ve vaatlerine inanılmaması gereken bu haçlı ruhluların işleri güçleri dünyayı kan gölüne çevirmek, ekonomileri iyi olmayan 3. Dünya Ülkelerini yakıp yıkmak, rejimlerini değiştirmek ve bu kategorideki ülkelerin sınırlarını çizmek, yeraltı ve yer üstü kaynaklarını paylaşmaktır.

Dünya gündemini yakından takip edenler çok iyi bilecekler ki büyük Britanya “Great Britain” ya da UK (United Kingdom) Birleşik Kraliyet yani İngiltere Tarihte Pakistan’ı, Hindistan’ı, Bangladeş’i, Kıbrıs’ı, çeşitli Afrika Ülkelerini, hali hazırda Avustralya’yı, Yeni Zelanda’yı sömürmeye ve egemenliği altına tutmaya devam etmektedir.

Bir Avrupa Birliği Ülkesi olmayı kabul ettiği halde para birimi Pound’dan taviz vermeyip Euro’ya geçmemişti.

Oysa Almanya Mark olan para birimini tarih yapmış, Euro’ya geçmişti. İngilizlerin sinsi planları ve kurnazlıkları o zamandan beri sinyal vermişti.

Yahudi dönmesi olan İngilizler Dünyanın başına bela olmuş suları bulandırma hareket ve eylemleri tarihe dayanır bu ilk değildir.

Kim bilir bu Avrupa birliğinden çıkma planlarının altında neler gizlidir? Neler?

Hiç bir şey zaman’a gizli kalmayıp zamanla gün gibi aşikar bir şekilde yapmak istedikleri netleşip ortaya çıkacaktır.

Dünya piyasa ve borsalarını allak bullak eden bu çıkış hamlelerinin bedellerini kimler ödüyor Milyarlarca Dolar bir gecede buhar olduysa ben bu noktada sinsi İngilizlerin çıkarlarına odaklanır ve ne yapmak istediklerine bakarım.

“United Kingdom” “Birleşik Kraliyet” Şimdilik “United States Of America”, Amerika Birleşik Devletlerinin ekonomisine güzel bir darbe vurmuş oldu.

Ancak karşılıksız para basan bu kovboyların umurunda mı?

Ne edip, edip bu kasırgayı da atlatacaklardır bedelini kalkınmakta olan Ülkeler ve sektörleri ağır bir şekilde ödeyecektir.

Avrupa Birliği bu beklemedikleri şok kararın etkisiyle grogi bir durumdadırlar.

Çözüm arayışları ve en az zararla bu depremi atlatma çabalarının çaresine bakacaklardır.

İngiltere, Rusya, Çin, ABD ve İsrail ile bu ülkelerin önümüzdeki yüz yıla ait projelerinin kodları, amaç ile hedefleri net olarak deşifre edilip karşı projeler, sağlam defans yapılmadığı sürece bu gezegen daha çok çekecektir bu insan görünümlü şeytanlardan, Firavunlardan zaten Dünyaya kuş bakışı bakıldığında Dünya savaşlarla, katliamlarla, terörle çekmediği kalmamış durumda.

Olan saf ve mazlum güçsüz ülkelere ve milletlere oluyor diye düşünüyorum katılır ya da katılmazsınız diyecek bir şeyim yok ancak gelişmeler, ortaya attığım tezleri ve yazdıklarımı onaylıyor.

Görüyor ve biliyorsunuz vizesiz dolaşma hakkını halen alamadık ufukta ve gelişmeler alacağımızı da göstermiyor.

Sahnedeki bu Dansözlerin neyi? Nasıl? Kıvıracaklarını anlamamaya halen gayret gösteriyoruz. Sayın Eski Başbakan Davutoğlu’nun Kayseri Pazarlığı olan 6 Milyar Euro’su geldi mi? Gelecek mi? Halen ümit edenler hayal kırıklığı yaşamayacaklar mı?

Maharet ve başarı o’dur ki krizleri fırsatlara dönüştürüp kazançlı çıkabilmektir var mı bizde o seviyedeki siyasiler?

Kalın sağlık ve sevgiyle siz saygın Batmanlılar ve değerli Sonsöz okurlarımız.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?