ALTI PUANLIK MAÇ

ALTI PUANLIK MAÇ
13-04-2023

Son iki maçında topladığı 6 puanla ligde kalma umutlarını güçlendiren Petrolspor'umuz bir basamak gerimizde 32 puanla düşme hattında bulunan İnegölspor'a konuk oluyor.

Kalan 7 hafta öncesi iki takım için sezonun maçı desek yanılmayız. Ziraa yarın ki maç 6 puan değerinde olacak.

Kırmızı beyazlı ekibimiz için alınacak 1 puanın bile oldukça değerli sayılacağı karşılaşmayı kaybetmemek bize sonraki haftalar için moral ve motivasyon açısından oldukça önemli sonuçları olacağı gibi rakip İnegölspor için ise tam tersi  etkiler yaratacaktır.

O yüzden ne olursa olsun o maçtan puan veya puanlarla dönmeniz gerekiyor. Saha dışı müdahalelerin de olduğu ! olacağı ! kalan 7 hafta için Teknik Patron Nihat Balan hocamızın da dediği gibi kendi göbeğimizi kendimiz kesmemiz gerekiyor.

DENGELER HER HAFTA DEĞİŞİYOR

İki maçta aldığımız 6 puan ile üst sıralarda yer alan Menemen ve Nazilli Belediyespor'un peş peşe 2, Ispartaspor'un ise 3 mağlubiyet alması ile aramızda ki puan farkını Isparta ile 1'e Menemen FK ve Nazilli ile ise 3 puana düşürdük ki yarın 38 puanlı iki takım (Menemen FK-Nazilli Belediyespor) karşı karşıya gelecek. Isparta ise evinde play-off kovalayan deplasmanların başarılı takımı Somaspor''u ağırlayacak.

Alt sıraların alev aldığı, kalan 7 haftada alınacak her galibiyetin altıdan kıymetli olacağı, stres ve anrealinin üst seviyede yaşanacağı maçlarda öfke- stres kontrolünün yanı sıra minimum hata yapan takımların amacına ulaşacağını düşünüyorum.

Yarın ki zorlu maça bizden daha stresli ancak bir o kadar da tecrübeli rakibimizi yakından tanıyalım.

İNEGÖLSPOR'U TANIYALIM

Sezona Teknik Direktör Şaban Yıldırım ve mütevazı bir kadroyla orta sıraları hedefleyerek başlayan Bursa temsilcisi alınan başarısız sonuçların ardından takımın başına Taşkın Güngör'ü getirse de arzulanan çıkışı yapamadığı gibi kalecileri Sercan Çobanoğlu ve Emre Selen'in şike yapmak iddialarıyla kadro dışı kalıp tutuklanmaları ile sonuçlanan süreçten olumsuz etkilendi devreyi 18 maçta topladığı 15 puanla düşme hattında yani 17.Sırada kapattı.

ARA TRANSFER'DE GEMİLERİ YAKTI

Ara transfer döneminde ligde kalmak için tüm imkanları seferber eden bordo beyazlı ekip sezon başı 100.Yılında şampiyonluk hedefiyle yola çıkan Tarsus İdmanyurdu'ndan forvet Alperen Pak, sol bek Gökhan Meral, stoper Volkan Altınsoy, sağ bek Sefa Durmuş, merkez orta saha oyuncusu Uğur Utlu, GMG Kastamonuspor'dan hücum oyuncusu Metincan Cici, stoper Erman Bulucu, Çorum FK'dan merkez orta saha Ali Akkuş, Amedspor'dan kaleci Bekir Sevgi gibi ligin deneyimli isimlerini kadrosuna katan İnegölspor ikinci devrenin ilk maçında deplasmanda alınan 1-0'lık şok Bayburt yenilgisinin ardından Teknik Direktör Taşkın Güngör ile yolları ayırdı ve takımı bu Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in kardeşi olan Bahaddin Güneş'e emanet etti.

Bahaddin hocayla çıktığı 10 maçta 5 galibiyet 2 beraberlik 3 mağlubiyetle 17 puan toplayarak ligde kalma umutlarını son 7 haftaya taşıdı.

ÖNEMLİ İSİMLERİ

İnegölspor'un başarılı golcüsü Ömer Faruk Ermeç cezası nedeniyle forma giyemezken bordo beyazlı ekipte hücumda Batuhan Salman, Metincan Cici, orta alanda 34 yaşında olmasına rağmen temposundan bir şey kaybetmeyen Yılmaz Özeren, Uğur Utlu, Alperen Pak, Ali Akkuş, Furkan Özyapı, Bahadır Taşdelen gibi skor tabelasını her an takımları lehine değiştirecek isimlere sahip.

 SİZE GÜVENİYORUZ

 Yarın ki zorlu sınava baskılı bir oyunla başlayacak rakibimize ilk 30 dakikalık bölümde skor üstünlüğünü kaptırmazsak kontra ataklardan pozisyonlar akabinde bulacağımız bir gol rakibi iyice demorolize edeceği gibi daha fazla hata yapmaya da zorlayacaktır. O yüzden ne yaptığını bilen, sabırlı, oyun ve stres kontrolünü iyi yapan takımın kırmızı beyazlı ekibimiz olması dileğiyle.

Size güveniyoruz çocuklar. 

Hoşçakalın...

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?