Arsalar değerlendirilmeli!

Arsalar değerlendirilmeli!
07-07-2023

8 Eylül 2011 Tarihinde Çamlıtepe Mahallesi Jiyan Parkında düzenlenen mahalle buluşmalarında bir proje startı için bir öneri sundum.

Dönemin Valisi ve Belediye Başkanvekili Hulusi Şahin, Orman Müdürlüğü karşısındaki Çamlıtepe mahallesindeki Batman Belediyesine ait arazinin sosyal-kültürel faaliyetler için projemize yeşil ışık yakmıştı.

Sulama kanalların dibindeki arazinin kütüphane ve yanında bir havuz kompleksinin yapılması kaçınılmaz olduğunu dile getirmiştim.

Kentin ihtiyaç duyduğu tesislerin yapılması ve arsa yerini de gösterdiğimden dolayı o dönemin Valisi sayın Hulusi Şahin teşekkür ederek, Belediye’deki bazı müdürlere toplantıda talimat vererek, kolların sıvamasını istemişti.

O tarihten bu yana o söz konusu alanda bir çivi bile çakılmadı.

Kamunun ve halkın yararına olan yerde devamlılığın esas olduğu bir aşikardır.

Sorunlara duyarlı Vali Ekrem Canalp’ın göreve geldiği günden bu yana bir ayağı ilçelerde bir ayağı sabahın ilk ışıklarıyla birlikte Valilikte veya mahallelerde toplantılarda.

Vali Canalp döneminde Batman’a bir şeylerin kazandırılmasında basın olarak bizlerde destek olmaya çalışıyoruz. Sonuçta hepimizin ortak paydası daha yaşanılabilir bir Batman

***

DEVİR İŞLEMLERİ BİTTİ…

TPAO, Batman Petrolspor’un devir işlemlerini tamamladı.

Resmi açıklama eli kulağında…

TPAO Batman Genel Müdürlüğü’ne ve Milletvekilimiz Ferhat Nasıroğlu’na bir Batmanlı olarak Petrolsporumuza sahip çıktığı için teşekkür ederim.

TPAO Genel Müdürlüğünün, Petrolspor için hedefinin de olduğundan kimsenin endişesi yok. 

Yeni yönetimin TPAO çalışanları dışında bir çok seçkin iş insanının olduğunu biliyorum. Yeni yönetim kısa bir sürede açıklanmasını beklerken, yeni teknik heyet ve futbolcularında ardından açıklanacağını bekliyoruz.

Milletvekili Ferhat Nasıroğlu’nun Batman Petrolspor üzerindeki hassasiyetini de anlatmaya gerek yok ve Nasıroğlu’nun da bazı iş insanlarına sponsorluk konusunda gayretlerini biliyoruz.

Başta TPAO bölge müdürü Mustafa Demir’e ve Yönetime girecek isimlere inancımız tamdır.

İnşallah koordineli çalışırlar ve takımın başarısı için çaba sarf ederler.

Taraftar da artık Batman’ı var eden TPAO’nun, Petrolspor’u 10 yıl aradan sonra yeniden yuvasına almasıyla birlikte bundan sonraki süreçte tam destek vereceğinden kimsenin endişesi yok.

Hep birlikte Batman Petrolspor’u yeniden ayağa kaldırmak için yeniden başlıyoruz…

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?