AYDIN GÖRÜNÜMLÜ CAHİLLER

15-02-2016

Anlamakta hayli güçlük çektiğim ve toplumu infiallere sürüklemeye çalışan birtakım aydın görünümlü satılık, kiralık, ideolojist, karanlıktan ve kaotik ortam ve atmosferlerden beslenen cahiller, “Dinci Terör Örgütü IŞİD” “İslamcı terör örgütleri” “Dinci Katiller” sloganlarıyla güya AK Parti’yi hedef alarak Yüce İslam dinine saldırıyorlar.

İçimizde yaşayan tüm olaylara birebir şahit olan bu zavallı beyinsizler, ABD’de son demlerini yaşayan Obama kadar dinden, İslam’dan ya anlamıyorlar, bilmiyorlar ya da özellikle bir taşla iki kuş avlama peşindedirler.

Obama bile camiye gitti. Sohbet etti. Anlam ve amaç itibariyle Müslümanların terörist olamayacaklarını, İslam ile terörü aynı kefeye koymamak gerektiğini anlata durdu.

Ama bizim cahillerimiz köşe yazılarında AK Parti eşittir İslam dini formülünü geliştirerek habire din düşmanlığı yapıyorlar.

Onların dinsizliğini, din ile ilişkilerini sadece din düşmanlığı olduğuna inanarak bu günkü köşemi bu konuya ayırdım.

AK Parti ayet değil, sünnet değil, din değil… Sadece beşeri bir sistem.

Anlayacağınız programı, tüzüğü, olumlu-olumsuz icraatları olabilecek siyasi bir parti, bu gün seçildi, bugün var, çünkü sandıkla geldi.

Yarın bakarsınız seçilmez sandıkla da gider. Eski ANAP gibi, Doğru Yol gibi, Demokrat Partisi gibi… Tarih olan partiler gibi.

İslam dininde cinayet, katillik akla hayale gelen ve gelebilecek olumsuz hiç bir davranış ve eylem olamaz, olsa İslam olmaz, din olmaz.

İşte bu nüansı anlamayan ya da anlamak istemeyen bu zekâ özürlülerine, art niyetlilere ve saldırılarına karşı rahatsız olmuyorsak, yasal tepki vermez isek bu konudaki bize düşen görevlerimizi bizler yapmayıp pasif kalırsak işte o zaman içim yanar, uykularım kaçar, kendi imanımdan, inancımdan ben bile şüphe ederim.

AK Parti dini ön plana çıkaran, İslam’a ve İslami değerlere önem veren muhafazakâr bir Partidir.

AK Parti’nin hataları varsa, eksiklikleri oluyorsa, yanlış politikalar üretiyorsa, araya İslam dinini hiç koymadan yasal çerçeve içinde AK Parti eleştirilir.

Demokrasilerde hakarete kaçmadan insani, uygar bir tarzla eleştiri yapılabilir ama AK Parti’nin sahip olduğu dini yani İslam’ı eleştiremezsiniz.

Varsayalım ki AK Parti’ye İslam dini hata yaptırıyor öyleyse belgeleyin hangi ayet, hangi sünnet, hangi fıkıh, İslami olan hangi icraat AK Parti’ye yanlış yaptırıyor anlatın, gösterin belgeleyin de görelim.

Haklıysanız saflarınıza katılırız.

Yeter ki alçalmayın, inancımıza dil uzatmayın, iftira atmayın. Din Allah’ın dinidir. İnanıyorum ki bize gerek kalmadan Allah belanızı verir. Muhtemelen vermiştir de…

Dine saldıracak kadar küfre batmışsınız. Bundan büyük bela olabilir mi sizin için?

Ben de AK Parti’nin politika ve icraatlarını eleştirdim birçok makalemde. Ancak sadece parti olduğunu ve beşer olduğunu çemberin merkezine koyarak...

Din eleştirilmez, dinin sahibi ve yaratıcısı Yüce Allah’ın (cc) ta kendisidir.

Üstelik âlemlere rahmet olarak gönderilen son din İslam’ı ve Hz. Muhammed’i (sav)  eleştirme,  cahilliğin zirve olmuş şekli ve şemasıdır yahut maskeli baloyu oynayan misyonerliktir.

Eğitimim, terbiyem, okura olan saygım elverseydi daha jelâtinden çıkmamış neler neler sayardım da ne gariptir ki dinimiz de müsaade etmiyor buna. Sizin cahilliğiniz ve dinsizliğiniz ya da münafıklığınız sınırsız, din düşmanlığı hamleleri yapma hakkını size çok rahat veriyor.

İşte sizinle aramızdaki fark bu… Farkı fark ederseniz bir damlacık olsa da rahmani rotaya doğru yol almış olursunuz. Sizleri ve işlediğiniz suçları, münafıklık ile sapkınlığınızı, art niyetinizi Yüce Mevla’ya havale ediyorum. O Mevla’mızdır… “Mevla Neylerse Güzel Eyler”in bilincindeyim ya sizler?

Nereye ve kime sığınacaksınız?

Kalın sağlık ve sevgiyle inançlı, her daim İmanlı, Allah’a gönül veren siz saygın Batmanlılar ve değerli Sonsöz okurlarımız.

Kontrolümü kaybederek yazdım hatalarım varsa af ola… Zira dinimiz çok hassastır, olmazsa olmazımızdır. Bu bana Allah’ın bir lütfüdür, böyle inanıyorum.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?