AYDIN GÜLMEZ’İN BİRLİKTELİK ÇAĞRISI!

AYDIN GÜLMEZ’İN BİRLİKTELİK ÇAĞRISI!
07-10-2021

Batman Sonsöz Gazetesinin Salı akşamı gerçekleştirdiği ‘Sporda Sonsöz Bizde’ programının beşinci haftası geride kaldı.

Her geçen hafta farklı konuklarımızla yayına renk kattığımız yayına katılmak isteyenlerin çokluğu bizleri daha da mutlu ediyor.

Moderatörlüğünü’nü yaptığım ve yorumculuklarını ise Hakan Tufan ve Harun Katmaz’ın yaptığı spor programımızda bu kez konuğumuz Batman Petrolspor’un eski Kulüp Başkanlarından Aydın Gülmez’di.

Kendi dönemi ve bu dönemi değerlendiren Gülmez, yayında gelen sorulara şöyle cevap verdi:

“Bu sezon Petrolspor için her şey yolunda. Bende takip ediyorum. Petrolspor’a sahip çıkmak lazım. Petrolspor bir marka Batman için. Emek verdik. Arkadaşlar emek veriyor. Sayın Valiniz Hulusi Şahin emek veriyor. Bu markayı korumak lazım.  Benim dönemimde başardıklarımız ve başaramadıklarımız oldu.  14 yıl aradan play-off’ta kaybettik. Belki tecrübesizdik, acemiydik. Bunlar geride kaldı. O sene bu senedir. Bu sene kulüp için kenetlenme olmalı. Şehir takıma biraz daha sahip çıksın. Taraftar stada az geliyor. Daha iyi seyirci getirtmek lazım. Şehre inmek lazım. Takım şehirden uzak. Biraz daha halkla iç içe olmak lazım. Takımı biraz daha şehirde tutmak lazım. İyi bir atmosfer oluşur.  Herkesin samimiyetiyle bu takımı şampiyon olur. Birlik beraberlik şart. Kim şampiyon yapıyorsa yapsın. Bu önemli değil.”

Sayın Gülmez’in söylediklerini daha sonra youtube sayfamızda bir kez daha dinledik.

Aydın Başkan tam bir Batman sevdalısı.

O kadar güzel mesajlar verdi ki, keşke birkaç duyarlı iş insanımız daha olsa idi diye düşündüm.

Aydın Başkan’ın Petrolspor’un şehre inme noktası ve kentin takıma daha fazla sahip çıkılması hususlarına katılıyorum. Bir çok taraftarlar futbolcularımızın isimlerini bilmeden numara ile değerlendiriyor.

Petrolspor’un halkın içinde olması lazım madem ki halk takımı diyoruz. Bunu başarmak zor değli diye düşünüyorum.

Aydın Başkan gibi bu kulüpte görev almış herkesi maçlarda görmek istiyoruz.

Yaklaşık 13 Bine yakın Üniversite çalışanları-öğrencileri ve amatör branşlarda mücadele eden 15 bine yakın sporcu-antrenör bulunmakta. Bunlarla başta olmak üzere diğer lise öğrenciler-kolejlerle iletişim sağlansa 15 bin kişilik stat neden dolmasın…

Zamanımızı birbirimize harcamadan ziyade şehrimize harcarsak başarı da kaçınılmaz olur…

O halde Petrolspor yönetimi ve kamuoyu daha fazla iletişim halinde olup, memleket bilinçliliğini tribünlerde yer alarak göstermek gerekir…

Sayın Gülmez’in engin tecrübesinden faydalanmak için mevcut yönetiminde eski Petrolsporlular ile sürekli görüşmeli diye düşünüyorum.

***

Petrolspor bu hafta itibariyle grupta 5 takım gibi yenilmezlik unvanına sahip, 5 maçta 11 puanı bulunuyor.

Geçmiş yıllarda sportif başarı olmadığı için sürekli kulüp yöneticileri eleştirilirdi. Şimdi ise başarı var olarak değerlendiriliyor ama yönetimsel ve teknik anlamda eleştiri var.

Yapıcı eleştiriler her zaman olmalı. Ama kırıcı eleştiriler kulübe değil Batmanımıza zarar verir.

Petrolspor gönüldaşlarından ricam ‘O sene bu sene’ deyip, herkes üzerine düşeni yapsın.

Tıpkı iş insanı Aydın Gülmez gibi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?