BAŞKAN NİYE İSTİFA ETSİN!...

28-09-2015

3. lig temsilcimiz Petrolspor, Pazar günü karşılaştığı Van Büyükşehir Belediyespor’a 3-0 mağlup oldu.

Ligin 5. haftasında 2 galibiyet 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik alan takımı oynadığı futbol ve aldığı sonuçlarlarla eleştirecek değilim.

Oynanan futbolu alınan sonuçları teknik açıdan hem Mehmet Boğa ve Hakan Tufan yazarlarımız bugünkü yazılarında değerlendirdi.

Teknik açıdan ve sahaya çıkan ilk 11 için yapılan yorumlar haklıda olabilir ama yapılan eleştiriler yerinde ve zamanında yapılaması gerekir.

***

Bugünkü yazımda değineceğim konu, taraftarın tutunduğu tavır olacak.

Pazar günü 16 Mayıs Şehir Stadyumunda oynanan Petrolspor ile Van Belediyespor arasında ki karşılaşma sonrası zeminini kontrol etmek için sahaya inen Aydın Gülmez’e bazı taraftarlar bir yandan “Büyük Başkan” bir diğer yandan ise “Başkan İstifa” diyerek tezahürat yaptı.

Başkan gibi ben de şaşkına döndüm. Özellikle belirtmek istiyorum, taraftarımız çok bilinçsiz, ne istediğini bilmiyor.

Birkaç taraftarın “başkan istifa” tezahüratı karşısında Başkan Gülmez, taraftarın yanına giderek “neden istifa’ edeceğimi söyleyin, istifa edeyim” diyerek taraftarda şok etkisi yarattı. Başkan Aydın Gülmez, taraftarla yaptığı diyalogda “Söyleyin bu takıma sahip çıkacak biri varsa gelsin kulübü vereyim. Süper ligde dahi trilyonlar harcama yapanlar yenilebiliyor yenebiliyor. Futbol bu. Futbolun içinde her şey var. Onun için taraftar sabır gösterecek bizler de üzerimize düşeni yapacağız” sözlerini kullandı.

Gel de Başkan Aydın Gülmez’e hak verme!

Bu kulüp kapanma noktasındayken, bu kulübe kim sahip çıktı? Hiçbir menfaat gözetmeden sadece memleket sevdası olan Aydın Gülmez.

***

Şimdi taraftara seslenmek istiyorum; başta Valilik olmak üzere, Belediye, TPAO veya şehrin önde gelen işadamlarının hangisi kulübe sahip çıktı?

Kesin ve net söylüyorum KİMSE

Onun için bu takıma sahip çıkmak, desteklemek herkesin ve her kesimin görevidir.

Taraftarın da artık bilinçlenmesi gerektiğini söylemeden geçemeyeceğim. Yarasalar Grubuna da bir Petrolspor taraftarı olarak teşekkür ediyorum. Van karşısında mağlup olan takıma 90 dakika destek verdikleri için.

Lütfen bir dahaki maçlarda sonuç ne olursa olsun bu takıma sahip çıkmamız gerektiğini unutmayalım.

Hoşçakalınız...

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?