Batman bunu başaracak!

Batman bunu başaracak!
30-01-2024

Pazar günü TPAO Batman Petrolspor-Ergene Velimeşespor maçındaydık.

Petrolspor kulübü, Kırmızı-Beyazlı ekibin eski sporcularından-yöneticilerinden ve geçen hafta kaybettiğimiz Feridun Yeni’yi maç öncesi unutmaması da anlamlıydı.

Radyo Yüksel’de Feridun abiyle çok spor programı yaptık. Tekrardan mekânın cennet olsun Feridun abi…

***

Gelelim oynanan futbola…

Devre arası kampını iyi geçirdiği görünen futbolcular olduğu gibi sezon başından bu yana beklenen performansı gösteremeyen bazı futbolcularımızda var tabii!

Antalya kampından sonra Oktay ve Hamza’nın performansı, Hamza’nın gollerle süslemesi ve Mesut hoca, Hamza’yı tribünlere alkışlatarak oyundan aldı.

Farkı açan Kırmızı-Beyazlılar, erken geriye yaslandı.

Orta saha ve hücum hattı ikinci yarıda fren yaptı.

Bazı oyuncu değişiklikleri doğru ama daha erken olsaydı oyuna daha çok katkı katardı. 

Petrolspor sahadan 3-1’lik skorla galip ayrıldı.

Soğuk havaya rağmen taraftar maça ilgi gösterdi.

90 dakika susmayan taraftarlar, sahadaki futbolcular kadar onlarda tribünde mücadele etti.

Vali Ekrem Canalp, TPAO Batman Petrolspor Kulüp Başkanı Mustafa Demir, futbolcular ve taraftarın birlikte galibiyet sevincini izlerken; bu takım daha iyi yerlere hep birlikte gideceğine bir kez daha inandım.

Taraftar, cumartesi günü oynanacak Mersin-Silifke deplasmanına otobüs desteği istedi.

Bu isteğe Vali Ekrem Canalp’ta ‘evet’ deyince o gençlerin mutlulukları görülmeye değerdi.

Taraftarın maç sonrası sosyal medyadaki galibiyet sevinci, 15 bin kişilik stadın neredeyse tamamen dolmaya yaklaştığı maçta 3 puanı da Batman hak etti.

TPAO Batman Petrolspor’un eski futbolcusu ve Ergene Velimeşspor’un 10 sırt numaralı formasını giyen Özgen Erdem’le maç sonrası stadın bahçesinde sohbet ederken, şampiyon adayının Batman Petrolspor olduğunu dile getiriyordu. 

Sözün özü; Bu şehir ve bu şehre gelen takımlarda TPAO Batman Petrolspor’un şampiyon olacağına inanıyor. Taraftar gerek maçlar da gerekse de sosyal medyada takımına sahip çıkarak, galibiyet kadar önemli işlere imza atıyor. Rakipler bu kenetlenmeden rahatsız olsa da taraftar bir gol kaçıran futbolcusuna bile sahip çıkarak akıllı işler yapıyor…

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?