Batman’dan giden futbolcuların itirafı!

Batman’dan giden futbolcuların itirafı!
26-08-2023

Batman futbol kenti.

Batman’a gelen bazı futbolcular, önce bir algıyla geliyor ama gördüğü ortamla bir daha Batman’da oynamak istiyor. 

Giden, bir daha dönmek istiyor.

Sadece Batmanlıların değil, Batman Petrolspor’da top koşturup bu şehirden giden hemen hemen tüm futbolcuların bir daha dönmek istediği şehirdir Batman…

Birçok kulüpte olmayan tesis, zamanında ödemeler derken her futbolcunun vitrin olarak gördüğü takım TPAO Batman Petrolspor’dur.

Geçen sezon Karamanspor’da top koşturan bir futbolcunun söylediklerinden bir kesit; “Batman Petrolspor’un bizde yeri ayrı. Şampiyonluk yaşadık. Büyük bir camia. Batman’daki taraftarın takıma olan desteği ve stadın ambiyansı birçok şehirde yok. Batman ve Karaman arasında büyük bir fark var. Bize Karaman’da bile Batman çetesi dediler ama 2.lige takımı çıkarmayı başardık” dediler.

Evet, Batman’dan giden futbolcuların sosyal medyadaki veda paylaşımlarında dikkat çekilen bir mesajdan örnek.

Takıma geri dönen golcü Aykut Çift; “Batman’da bulunduğum süre içerisinde bana ve aileme olan sevgi ve saygınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Batman’da gittiğimiz her yerde insanlar bize kucak açıyor” diye röportajlarında da belirtmişti.

Ve o golcü Aykut, yeniden yuvasına bu kez takım kaptanı olarak döndü.

 TARAFTARIN KARŞILAMASI…

Önceki akşam TPAO tesislerinde güzel görüntüleri hepimiz izledik.

TPAO Batman Bölge Müdürü Mustafa Demir ve bazı yönetim kurulu üyeleri, antrenmandaydı.  

Yarasalar taraftar grubu, yaktıkları meşaleler, futbolcuları tribünlere çağırarak adeta onlarda futbolcular gibi lige ısınma antrenmanı yaptı.

TPAO Batman Petrolspor’a rakip olmuş ama bu kez Petrolspor armasıyla antrenmana çıkan bazı yeni transferler, gördükleri ilgiyle ne kadar doğru bir kulübe geldiklerinden mutlular.

Tesis var,

Maddi sıkıntı yok. 

Taraftar ve basının desteği büyük.

O halde başarı için söz artık teknik heyet ve futbolcularda.

Yönetim sezona erken başladı, transferlerini yaptı. Futbolcuların kaldığı tesislerden tutun antrenman sahasına kadar var olan eksiklikleri bir bir gideriyor.

Başarı için herkes kendi alanına odaklanmış.

Bu birlik ve beraberlikte de başarı kaçınılmaz olması gerekir.

Yeni sezonun tüm kulüplerimizdeki teknik heyet ve futbolcular için kazasız ve belasız geçmesi dileğiyle sonu şampiyonluk olsun Batman…

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?