BATMAN KÜTAHYA MAÇINA KİLİTLENDİ

BATMAN KÜTAHYA MAÇINA KİLİTLENDİ
11-12-2021

Ligin 14.Haftasında evinde Erbaaspor ile berabere kalarak 2 puan kaybeden kırmızı beyazlı ekibimiz lige şampiyonluk parolası ile başlayan Belediye Kütahyaspor'u ağırlayacak.

Kalan iki maçı en az kayıpla kapatıp devreye rahat girmek isteyen Petrolspor'umuzda sakatlıkları devam eden Ahmet Teker ve Savaş Çakır forma giyemezken cezası sona eren kaptan Erdi Bakırcı zorlu maçta takımda ki yerini alabilecek.

Yarın Petrolspor'umuz karşında galibiyet alarak yeni  bir sayfa açmak isteyen rakibimizi tanıyalım.

KÜTAHYASPOR'U TANIYALIM

Takımın başına daha önce Petrolspor'da da görev yapan Teknik Direktör Ahmet Yavuz'u getiren ve yaptığı önemli transferlerle sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan ancak sakatlık ve cezalardan dolayı maçlara tam kadro çıkamayan mavi lacivertli ekip elde ettiği istikrarsız sonuçlarla lider Petrolspor'umuzun 11 puan gerisinde yer alıyor.

Geçtiğimiz sezon trajik bir şekilde şampiyonluğu son haftalarda Nazilli'ye kaptıran Kütahyaspor bu travmayı henüz üzerinden atmamış görünmüyor.

Geçen sezon ki kadrosunun büyük bir bölümünü koruyan, yaptığı önemli takviyelerle 2.Ligi ne kadar çok istedikleri anlaşılıyor.

YENİ TRANSFERLERİ

Yeni transferlerine baktığımızda geçen sezon  Fethiyespor formasıyla 19 kaydeden Anıl Gir (Sakat)

Turgutluspor'dan Başakşehir patentli forvet oyuncusu Muhammet Arslantaş, savunma bölgesine yıllarca Karagümrük ve Pendikspor'da forma giyen tecrübeli stoper Erdinç Çepoğlu'nun yanısıra üst liglerden tanıdığımız başarılı savunmacı Veli Kızılkaya(Sakat) 68 Aksarayspor'dan stoper İbrahim Konuksever, Petrolspor'umuzdan sağ bek oyuncusu İbrahim İnal, Hopaspor'dan kanat oyuncusu Talha Aydemir ve Ofspor'dan orta saha oyuncusu Bilal Şeflek gibi isimleri kadrosuna kattı.

DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN İSİMLER

MUHAMMET ARSLANTAŞ

Turgutluspor'dan transfer edilen 20 yaşında ki Başakşehir patentli forvet oyuncusu Muhammet güçlü fiziğiyle profesyonel kariyerinde çıkış sezonunu yaşıyor. Bu sezon attığı 6 golle Kütahyaspor'un en golcü ismi durumunda.

ONUR GARİP

Geçen sezon Kütahyaspor'un en etkili golcüsüydü sakatlıktan önce forma giydiği 15 maçta 11 gol atma başarısı göstermişti. Bu seson sakatlığını yavaş yavaş üzerinden atmaya başlasa da eski performansını gösteremiyor. Ağır bir oyuncu olsa da tecrübesiyle nerde duracağını bilen dikkat edilmesi gereken bir oyuncu.

ENES NALBANTOĞLU

Her iki ayağını iyi kullanabilen pas isabet oranı yüksek fırsat buldukça uzaktan etkili şutlarla kaleyi yoklayabilen 10 numara pozisyonunda görev yapan Enes takımının hücumda ki beyni durumunda. Takımı adına bu sezon 4 gol kaydetti.

TUNCAY FINDIKÇI

Kütahyaspor'un orta sahada ki önemli kozlarından biri olan 29 yaşında ki başarılı solak kaleyi gördüğü anlarda yoklamaktan çekinmeyen cesur ve mücadele gücü yüksek bir oyuncu. Tuncay takımı adına 3 gol kaydetti.

BİLAL ŞEFLEK

Kütahyaspor'un Ofspor'dan transferi merkez orta saha oyuncusu Bilal Şeflek 16 maçta da forma giyerek istikrarlı bir oyuncu olduğunu gösterdi.

Maçlarda takımı adına enerjisini ve direncini en üst seviyede veren Bilal bu sezon yaptığı asistlerle de takımına önemli katkılarda bulundu.

KÜTAHYA'NIN EKSİLERİ

Geçen hafta hep birlikte izlediğimiz toplu ve topsuz oyunu iyi oynayan mücadele gücü yüksek Erbaaspor'un aksine takım oyunundan uzak, daha çok oyuncularının bireysel yetenekleriyle maçlar kazanan, performansını 90 dakika üst seviyede gösteremeyen Kütahyaspor maçların ikinci devrelerinde özellikle son 15-20 dakikalık zaman dilimlerinde yediği gollerle bir çok puan kaybetti.

Kalesinde gördüğü 15 golün 12 tanesini ikinci devre, bunların 9'unu ise son 15 dakika yediğini görüyoruz.

Veli Kızılkaya'nın yokluğunda tecrübeli ancak ağır isimlerin yer aldığı Kütahya savunmasını özellikle yorulacakları ikinci devre sabırlı oyun tarzı ve hızlı oyuncularımızla vurabiliriz diye düşünüyorum.

TARAFTAR SABIRLA DESTEK VERMELİ

Taraftarımızın yarın ki zorlu mücadelede kırmızı beyazlı ekibimizi yine 90 dakika susmadan sabırla ve olası hiç bir provokasyona gelmeden desteklemeleri gerekiyor.

Büyük Batman taraftarına ve kırmızı beyazlı ekibimize başarılar diliyorum ve inanıyorum ki maçın sonu güzel olacak, mutlu olacak...

Hoşçakalın.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?