Batman mesajını aldı hocam!

Batman mesajını aldı hocam!
12-07-2023

2. Ligden 3. Lige tekrar düşen Batman Petrolspor’un TPAO’ya devredilmesiyle birlikte yeni bir dönem başladı.

Kırmızı-Beyazlı ekibin Kulüp Başkanı Mustafa Demir ve yönetim kurulu üyelerinin uyumu daha ilk günden kendini göstermeye başladı.

Bir yandan tesislerde hummalı bir değişim, bir yandan kulübün kapanan borçları ve bir yandan da yeni transferlerin peş peşe açıklanması…

Gece-gündüz ve hafta sonu demeden gece geç saatlere kadar birlikte çalışan bir uyumlu bir yönetim var.

Bu işler kolay değil elbette…

Tecrübeli Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay, Batman Petrolspor ile 1+1 yıllık sözleşme imzalarken, verdiği mesajlar taraftarı olduğu gibi bizleri de umutlandırdı.

Akçay’ın verdiği mesaj şöyleydi;

Davete icabet etmek gerek, bu bizim kültürümüzde vardır. Ben de bu güzel camiadan davet aldım ve koşarak geldim diyebilirim. Oluşturmuş oldukları ortam son derece profesyonel ve aynı zamanda da üç yıl gibi bir proje düşünmüşler. Biz bunun ne kadarında oluruz bunu zaman gösterir ama Süper Lig’e çıkmak için yapılan bir proje var. Bu proje bizi tahrik etti ve aynı zamanda buraya gelişimizi kolaylaştırdı. Bu davete icabet etmemizle birlikte oluşacak enerjiyi de pozitif hale çevirmek ve takımımızı şampiyon yaparak bir üst lige çıkarmaktır. Umarım bunu başarırız. Başaracağımıza inanıyoruz, bunun için buradayız. Bize oluşturulan profesyonel ortamı da çok beğeniyoruz. Ekip olarak bu ortamı kolaylaştırıcı bir zemin olarak değerlendiriyoruz. Başaracağımıza inanıyoruz.”

Batman’ın 3 yıl gibi bir sürede süper lige çıkma hedefi var ve hepimiz tek yürek olmalıyız.

Batman sevdalısı Nasıroğlu ailesinin her yıl Batman Petrolspor’a verdiği desteği bu sezon daha da büyütüp, Süper Lige çıkarmak için TPAO ile birlikte kolları sıvaması sevindiricidir.

TPAO Genel Müdürü Melih Han Bilgin, TPAO Batman Bölge Müdürü Mustafa Demir’in yanı sıra Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Muzaffer Nasıroğlu’nun tam desteğiyle Süper ligin Batmanlılara hayal olmaması için şehir olarak kenetlenmeliyiz.

Bu armaya zarar vermek isteyenlere hiçbir yerde müsaade etmemeliyiz.

Gerçek Batman Petrolsporlu takımını her yerde savunandır.

Evet, Batman taraftarı tecrübeli Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay’ın mesajlarından istediğini aldı.

Lig uzun bir maraton. Engelli virajları birlikte geçersek başarı da kaçınılmaz olur…

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?