BELEDİYEDEN KÜLTÜR SANAT ATAĞI

03-07-2017

Alın işte size “yazın ne yapayım ne yapayım?” diye düşünürken, Belediyeden güzel bir fırsat. Kültür Mahallesinde pırıl pırıl Belediye Kültür Merkezi binasında serin bir ortamda enstrüman kursu mu dersiniz, resim kursu mu dersiniz, uçak maketi yapma kursu mu dersiniz size kalmış artık.

Ve kusura bakmayın ücret konusunda da bahaneniz olmayacak, çünkü kurslar ücretsiz ve 1 Temmuzda start alacak.

Hem uçaklara oldum olası merakımdan hem halkın bu tür organizasyonlara olan talebini ölçme adına uçak maketi yapma kursuna yazıldım ben de.

Çok heyecanlıyım ve mutluyum ki artık memleketimde de değişik hobileri yapma fırsatım olabilecek.

Aslına bakarsanız güzel sanatlar fakültesine resim ve müzik alanında hazırlık yapmayı düşünen öğrenciler için de büyük fırsat.

Ankara’da kaldığım dönemde güzel sanatlara hazırlık yapan öğrencilerden gerçekten çok ciddi kurs ücretleri talep ediliyordu, kıymet bilmek gerek diye düşünüyorum.

Herkesin tatil anlayışı farklı ya da tercihi.

Kimi Deniz kenarında kimi serin yaylaları tercih eder.

Ama Batman’da kalacaksanız bu yaz yapacağınız en mantıklı tercihlerden biridir bu kurslar. Ben biraz toplum olarak tembel olduğumuzu düşünüyorum.

Önce her şeye burun kıvırırız, aman kim gidecek şimdi oraya diye düşünürüz, ama kursa gittikten belli bir zaman sonra iyi ki de gelmişiz ne kadar da eğlenceliymiş havasına bürünürüz.

Bu çoğu şeyde öyledir.

Bazen yabancı bir dizi açarım ilk etapta sıkıcı gibi gelebilen diziler belli bir süre sonra izleyiciyi kendisine bağlamayı başarabiliyor. 

Hadi şimdi kendinize bir güzellik yapın ve hayatınızda bir değişiklik olsun.

Kolay lokmacı olmayın.

Maharet sahibi olmak emekle oluyor, biraz emek verin ve orada edineceğiniz eğitimle insanları şaşırtın, hayranlık uyandırın, herkesten bir farkınız olsun.

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?