BİR DE ZAFER HOCAYI DİNLEYELİM!

BİR DE ZAFER HOCAYI DİNLEYELİM!
16-12-2021

Batman Petrolspor Teknik Direktörü Zafer Hızarcı, Batman’da ilk kez Sonsöz Gazetesinin Web TV yayınındaki Sporda Sonsöz Bizde programına katıldı.

Moderatörlüğünü benim yaptığım, yorumculuklarını ise Harun Katmaz ve Hakan Tufan’ın yaptığı programda Hızarcı, taraftarlardan gelen sorulara da yanıt verdi. Sonsöz yayınları yakından takip ettiğini belirtiyordu Teknik Direktör Hızarcı: “Yayınlarınızı yakından takip ediyoruz. Yeni stüdyonuz hayırlı olsun. Burada olmaktan onur duydum. Sizlere Sonsöz teşekkürlerimi sunuyorum. Kendimi ve futbolcularımı ifade etme adına beni buraya davet etiğiniz için burada olmaktan onur duydum. Sizlere saygı duyuyorum. Neyi, nerede ve ne zaman ne yapacağınızı iyi biliyorsunuz. İyi ki varsınız” dedi. 

16 Maçta 11 galibiyete ve 4 beraberliği tebrik etmeyenler, hatta deplasman fatihi olan Petrolspor’a hak ettiği değeri vermeyenler, 1 mağlubiyet alıp fırtına koparanlar oldu…

Kimi hocaya, kimi bizlere kimi taraftara bu mağlubiyeti yükledi.

Canları sağolsun mağlubiyetler bizim, galibiyetler onların olsun…

Kırmızı-Beyazlı ekibin Teknik Direktörü Zafer Hızarcı ile her iç saha maçı sonrası mikrofonu uzatıp, maç değerlendirmesi alırız.

Zafer hoca ligin ilk haftalarında seri galibiyetler aldığında mikrofon karşısına çıkmadı. Başkası onun yerinde olsa egosunu tatmin eder kendini ve futbolcularını öve öve bitiremezdi ama mütevazi duruşundan vazgeçmedi.

Birilerine sorulsaydı 16 maçta 1 mağlubiyet alacaksın ve o mağlubiyeti 16. Haftada Kütahya maçında alacaksın ve 5 gol yiyeceksin deseydi kim kabul etmezdi ki?

16 maçta 1 mağlubiyet…

Takım şehir girişinde karşılandı diye rehavet yapıldı diyenlere cevabı Zafer Hoca yayında verdi: “Kütahya Belediyespor maçında beklemediğimiz bir skor. Aldığımız skor üzücü. Kendimizi maç sonrası çok eleştirdik. Oturup futbolcularımızla bir bir konuştuk. Gol ararken golü yedik ve oyundan koptuk. Temaslarda uzak kaldık. Rehavet diye bir şeye inanmıyorum. İnsan bir arkadaşıyla oturmayacak mı? Bir sosyal hayatları var. Çok yabaz bir düşünce. Beni maç sonrası o resim çok etkiledi. Sayın Valimiz Hulusi Şahin ile taraftarın, maç sonrası 5-1’lik farklı skora yenilgiye rağmen alkışlaması bizi çok etkiledi. O kare dünyada hiçbir şeye eşdeğer değil. Bu resim lig sonunda hepimize halay çektirmesine vesile olacak. İyi ki sayın Valimiz Hulusi Şahin ve taraftarımız var. Bunu hep birlikte başaracağız. Ben de bir Batmanlı kadar Batmanlıyım” dedi.

Hem bizler hem taraftar, Zafer hocaya sorularını sordu.

Maç sonrası izleyicilerden gelen tebrik yayınları için teşekkür ederiz. 

Her geçen yayınımızda izleyicimiz artıyorsa demek ki doğru yoldayız. Bu moralle pek yakında sürpriz konuklarımızın devamı gelecek…

Her Pazartesi saat 20.00’de Sonsöz Gazetesinin sosyal medya hesaplarından bizleri izlemeye devam edin…

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?