Biraz umut, biraz endişe

Biraz umut, biraz endişe
07-06-2022

Hayırlısıyla 2005-2006 sezonunda veda ettiğimiz 2.Lig'e 16 yıllık aradan sonra yeniden merhaba dedik.

Hemde ligi forse ederek,

Evet, Petrolspor'umuzun 3.Lig girdabından kurtulması hiçte kolay olmadı.

Şampiyonluğun en büyük mimarlarından  eski Vali Hulusi Şahin'in yanı sıra yönetiminden, teknik heyetine, futbolcusundan, taraftarına, basınından, malzemecisine, aşçısına, otobüs şoförüne dek herkes büyük fedakarlıklar yaptı.

Hepsinin emeğine sağlık diyorum.

***

Gelecek sezonun bizim adımıza oldukça zorlu geçeceğini düşündüğüm.

2.Lig maçları öncesi şehirde biraz umut, biraz da endişenin hakim olduğunu görüyorum.

Endişeyi yok etmek, umudu arttırmak başta değerli basınımız ve futbol adamları olarak bizlerin birinci görevi olmalıdır.

Zira tüm kesimlere hitap eden özellikle taraftarın sesi olan bizlerin misyonu kentin iş insanlarını kurum ve kuruluşlarını STK'ları yani dinamiklerini harekete geçirmek, kulübe maddi manevi desteğe teşvik etme gibi önemli görev ve sorumluluklarımızın olduğu kanaatindeyim.

***

Değerli basınımızın, köşe yazarlarımızın Petrolspor menfaatlerini ön planda tutarak hep beraber yapacağımız maddi manevî destek çağrılarının geçmişte olduğu gibi olumlu sonuçlar doğuracağına inanıyorum.

Oturduğumuz yerden maçların sonuçlarına göre Petrolspor galip geldiğinde alkışlamak övmek, mağlup olduğunda birilerini eleştirmek Batmanlıya yakışmaz.

Önce üzerimize düşeni yapmak daha sonra başarı beklemek daha adil olur diye düşünüyorum.

***

Bunları neden mi söylüyorum?

A.Vahap Akbaş başkanlığında, Yalçın Güneştekin ve Bayram Demirhan'ın oluşturduğu yönetimin lige ortalama bir bütçe ve mütevazı bir takımla başlayacağını bu bütçenin üst lig hedeflerimiz için yetersiz olduğunu kabuğunu kıran, zirveye alışan Petrolspor için çok daha büyük bir desteğin şart olduğunu söylemekte fayda var.

Bizleri hedefe götürecek kaliteli teknik adam ve futbolcu transferleri için mevcut yönetimin elini maddi olarak güçlendirmemiz gerek.

Yazıma son vermeden önce yönetimden de ricam herkesle barışık, kucaklayıcı, plan ve program olarak daha profesyonel hareket etmeleri kemik kadroyu bozmadan hem yetenek hem de karakter olarak kulüp yapısına uygun tecrübeli ve başarıya aç transferleri Petrolspor'umuza kazandırmak kampa yetiştirmek için şimdiden düğmeye basmaları olacaktır.

Şimdiden Petrolspor'umuza destek çağrılarına başlamakta yarar var.

Yarın geç olmadan.

Hoşçakalın...

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?