BU ÇALIŞMA TRİBÜNLERİ DAHA DA DOLDURACAK!

BU ÇALIŞMA TRİBÜNLERİ DAHA DA DOLDURACAK!
11-11-2021

Kadim kent Batman’ı yönetenler her daim Batman halkının sesine kulak vermişlerdir. 

Sezona erken başlamanın meyvesini lider olarak gören Batman Petrolspor, hepimizi daha iyi işler yapma adına motive etmişlerdir. 

Sporda Batman bu yıl güzel şeyler yaşıyor…

Sayın Valimiz Hulusi Şahin’in Petrolspor ve taraftar konusunda her daim hassasiyeti takdire şayandır. 

Taraftarın, bu sezon hedefe koşan Petrolspor’a ciddi bir destek vermesi İl yöneticilerinin de yüzünü güldürmüştür. 

İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç’ın halkın içinde olup halktan gelen seslere kulak vermesi de önemsiyoruz. Müdür Kıraç, Sporda Söz Ekibinin canlı yayınında; “Taraftar geldikçe bizlerde üzerimize düşen görevleri yapmaya devam edeceğiz” demesi taraftarın sadece takımına sahip çıkma anlamında önemli mesajlar veriyordu aslında…

Sporda Sonsöz Bizde adlı spor ekibimizin her Pazartesi günü Saat 20.00’de gerçekleştirdiği programlar, kuşkusuz İl yöneticilerimizin ve Petrolspor Kulübü yöneticileri de yakından takip etmekte. 

Sonsöz ekibi geçen hafta Pazartesi günü yayına taşıdığı ‘Taraftar tehlike saçıyor’ ve daha önce birkaç kez gündeme taşıdığı tel örgüler konusunda yeni gelişmelerin yaşandığı öğrenmek bu yayınların ne kadar sonuç verdiğini hep birlikte görüyoruz. 

Petrolspor Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş, önceki akşam yayınımızı bir daha izlediğini belirterek, şunları söylüyordu; “Çok güzel bir yayın yapıyorsunuz. Spora olan katkınızdan dolayı ekibi tebrik ediyorum. Geçen hafta Sporda Sonsöz Bizde ekibinin stattaki tribünlerin en üst kısmının ihata duvarında oturan bazı genç kardeşlerimizin tehlike saçan oturmalarını gündeme getirdi. O görüntüleri dikkatle izlediğimizle bizim de yüreğimizi ağzımıza getiriyor. Çünkü hiçbir taraftarımızın canına mal olacak veya olası kaza olacak bir durumla karşı karşıya gelmek istemiyoruz. Stadın tribünlerinin 1 metre daha aşağıya inmesi için çalışmalara başlanıldı. Gençlik ve Spor Müdürleriyle diyalogdayız. Elazığ maçına kadar Protokolün karşısındaki tribün korkuluklarını 1 metre indireceğiz. Kadınlarımızın maçlara gelmesiyle beraber kadın tribünü oluşturma adına Sporda Sonsöz Bizde ekibinin yayında dile getirdiği Kadın tribününü bizlerde destekliyoruz. Maça gelen tüm taraftarlarımıza ve tribüne renk katan kadın taraftarlarımıza emeklerinden dolayı teşekkür ederiz. Stat kapılarının tümünün açılması konusunda sorunlara duyarlı İl Emniyet Müdürümüz Köroğlu Kıraç ile görüşme halindeyiz. Hem Batman’ın tanıtımı adına gerçekleri bir kez daha söyleyen hem de kulübümüze övgüler yağdıran A Spor Yorumcusu Emre Tilev’e de teşekkür ederiz. Onu bu yıl bizlerde Batman’da görmek isteriz. Batman sporunda güzel şeyler olmaya devam edecek. Bu birlik ve beraberliğimizle Sporda Batman’ı hak etiği yere getireceğimize inanıyoruz.”

Evet, korkulukların 1 metre inmesi konusunda başta sayın Valimiz Hulusi Şahin başta olmak üzere tüm il yöneticilerimize teşekkür ederiz. 

Bu çalışma stadı daha da dolduracak. 

Artık taraftarımız daha güzel maç izleme imkanı bulacak. 

Tabii ki de korkuluklara yanaşmadan sadece takımımızı destekleyelim. 

Birlikte güzel şeyler Batman’a kazandırmaya devam edelim…

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?