BU ŞEHRİ DEĞİŞTİRMEK ELİMİZDE!

25-10-2017

İlk heyecanım afişini görmekle başlamıştı, isimler fotoğraflar ardından yeri saati tarihine dikkat ettim, evet gözlerim yanlış görmüyordu, kişisel gelişim alanında uzman, marka kişiler kişisel gelişim, motivasyon, yaşam koçluğu, iletişim alanında seminer vermek üzere memleketime geliyordu. Heyecanlandım, hemen telefona sarılıp, organizasyonu düzenleyen Recep beyle temasa geçtim.

Kendisiyle tanışma faslını bitirdikten sonra, organizasyonla ilgili sevincimi heyecanımı paylaştım, sağolsun kendisi de seminer hakkında benimle uzun uzadıya konuşup ayrıntılı bilgiler vererek bu güzel etkinliğe çağırma nezaketinde bulundu.

İlk merak ettiğim, toplumun bu seminere göstereceği refleks, talep ve yoğunlukla ilgili oldu tabi. Fakat o da ne salon tıklım tıklım, herkeste bir heyecan merakla seminerin başlayacağı saati beklemeler, salona girişte ikramlar, karşılamalar vs.

İdeal Danışmanlık’tan Recep beyle göz göze geldik selamlaştık biraz lafladık ardından semineri izlemek üzere salona geçtik. İlk olarak bay ifade lakaplı Volkan Akay’ı pür dikkat dinledik, anlattığı şeylerle resmen silkelenip kendimize geldik.

Ardından Kişisel gelişim gurusu Hakan Mengüç sahne aldı. Çaldığı ney’le kulaklarımızın pasını sildi, yaptığı terapi ile de salonu resmen kendinden geçirdi. Çoğu kişide acayip bir rahatlama gözledim seans sonrası. Herkes yeniden doğmuş gibiydi resmen.

Son olarak sahne alan Cnn Türk spikeri Başak Şengül’de alanına uygun olarak iletişimden, tekonolojinin geldiği noktadan, ve maalesef zararlarından da bahsetti. Farkındalık yaratmayı verdiği çarpıcı örnekler ve slaytlarla pekiştirdi.

Seminer sonrasında izleyicilere tam 5 adet sertifika dağıtıldı.

Uzun zamandır Batmanda böylesine kaliteli, ses getiren, motive edici, bilgilendirici, ufuk açıcı bir etkinlik görmemiştim. Recep beyden bu konuda etkinliklerin devam edeceğine dair sözler aldım.

Sürekli Batmanımızı tanıtalım, daha çok yerli turist çekelim, memleket üzerindeki kötü algıyı yok edelim diyoruz ya, bu seminer işte tam tencere kapak misali bir şey oldu bu anlamda.

Arkadaşlar, değerli STK temsilcileri,  değerli iş adamlarımız, Sayın Valim, Sayın Belediye Başkanım inanın yapacağımız çok güzel şeyler var bu şehir adına. Yeter ki proje üzerine proje, etkinlik üzerine etkinlik ve en başta dayanışma olsun.

Bu şehri güzelleştirme adına, ya başaracağız ya başaracağız!

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?