BUGÜN PARA VERENLER, YARIN EMİR VERİRLER

23-02-2016

Yıllardır yaşadığımız ve yaşamakta olduğumuz kronik Suriyeliler sendromunu bize yaşatanlar bu acı dramı görüyorlar.

Onlar sadece görüp izliyorlar. Ama Suriyeliler hem görüp hem de yaşıyorlar bu anlatılması çok zor ve dram boyutunu, çizgisini de aşan acılar okyanusunu çileli bir şekilde çekiyorlar. Bununla kalmayıp ölüyorlar, öldürülüyorlar, çok ucuz ölümlere talip oluyorlar.

Bunları yazarken inanın lütfen inanın kalben söylediklerimden yazdıklarımdan ötürü içim yanıyor çok büyük acılar yaşıyorlar ya da kendilerine yaşatılıyor. Dünya susuyor.

Vahşi batı susuyor. Hasta batı yaptıklarından mazoşistçe tatmin oluyor.

Başbakana, Cumhurbaşkanına teklif ettikleri üç milyar Euro ile ülkemizi beşinci sınıf bir pansiyon gibi gören ve adeta emirler veren bu ahlaksız tekliflerle içinde bulundukları uygarlığın (!) medeniyetin (!)  şeklini şemasını da bilerek veya bilmeyerek aslında bir nevi itiraf etmiş olmuyorlar mı?

Hayvanlar âlemine verdikleri değeri bile Suriyeli mültecilere vermeyen, vermek istemeyen bu kişiliksiz, ahlaksız batı uygarlığı ne tür bir uygarlıksa anlaşılması ve anlatılması, yazılması da kolay olmayan bu rezil, bu kepaze davranış ve duyarsızlığı lanetliyorum, kınıyorum.

Domuz etiyle büyüyen bu ırklar yazıktır ki domuzdan da beter olmuşlar.

Türkiye olarak yüzde yüz istenilen nitelikte onlara yani Suriyelilere eğilemesek de fedakârlığımız, yaptıklarımız ve yapacaklarımız asla küçümsenmemeli ilgililere ve mültecilere yapılan ve yapılacak her iyilik ve yardımda katkısı olanlara şükran borçluyuz demeden de geçemiyorum.

Ama ABD, AB Ülkeleri bu hayati önem taşıyan konuda pasif kalmakla, gereken ilgi ve maddi manevi yardımlar konusunda aciz kalmakla tam da kendilerine yakışır nitelikte son derece adi ve aşağılıkça davranmaları ne olup olmadıklarını zaten yeterince ortaya koyuyor, ne mal oldukları hakkında yeterli bir fikir veriyor.

Batılı olmayıp Doğulu olmakla hem ülke olarak hem de bölge olarak Allah’a şükretmek istiyorum.

Bu acı drama rağmen halen Batılı ülkelere gitmek isteyen Suriyeli kardeşlerimizde ucuz bir ölümü göze alarak telef olma yığın, yığın ölmelerde çözüm bulmaya çalışmalarına da katılmıyorum.

Sizler ölürken onlar yaşıyorlar. Bunu tersine çevirebilseniz ben buna zafer diyeceğim aklıselim davranma diyeceğim.

Evlenmeyip, çoluk çocuğa karışmayan bu egoist ırklar, batılılar içinde bulundukları depresyonlardan kurtulmak için yapay bir tarzla kedi, köpek aşığı olup hayvanlarla yatıp hayvanlarla kalkıyorlar. Tabiri caizse hayvanlara tapıyorlar.

Acıma hissinden yoksun, merhametsiz vicdan kavramından yoksun.

Gerektiği gibi Allah’a inanmayan bu yaratıklardan adalet, vicdan, merhamet yardım beklemek nafile olmaz mı? Zaten öyle de olmuyor mu?

Batı hayranları, batı sevdalıları bu manzaraya, Suriye’yi getirdikleri hale bakmak; Suriyelilerin ölümlerine direkt in direkt sebep olmak halen Batıya ve Batılılara özenmek, hayranlık duymayı bilmem ki gerektirir mi?

Yeterince ibret olması gereken bu tablolar kör ve ama gözlerinizi halen açamıyorsa insan değil makinesiniz robotsunuz diye düşünüyorum.

 Kalın sağlık ve sevgiyle siz saygın Batmanlılar ve değerli Sonsöz okurlarımız...

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?