COVİD-19'A HEDİYE...

04-02-2021

Offf tatili yarıladık aslında bu şekilde geçmesini hayal etmemiştik ama hala virüs ile yaşıyor yaşamayı git gide öğreniyoruz.
Tatilimizi de hayatımızı da bu şekilde geçiriyoruz. Mesafeyle, maskeyle, covidle…
Hayatlarımız, yaşam biçimlerimiz hatta  tatillerimiz bile covid-19 ile değişti, günden güne de değişmekte.
Tatilimizi virüssüz güzel geçirmeyi planlıyorduk. Çünkü 2021 yılından çokça umutluyduk ama  geçtiğimiz yıl gibi mesafeyle maskeyle virüsle geçiriyoruz.Virüse hayatımızı,yıllarımızı, ve vaktimizi hediye verdik.
Aslında çoğumuz 2021 yılında bayağı ümitliyken düş kırıklığına tekrar uğradı. Geçtiğimiz 2020 senesiyle aynı hayatlarımız, yaşam biçimlerimizaynı şeyleri yaşıyoruz, değişime pekte uğramadık.
Bir yandan mesafeyle,maskeyle virüsle yaşamayı öğrenmişken bir yandan da artık sıkıcı oluyor hayat, geçtiğimiz yılı tekrar yaşıyor gibiyiz.
Covid-19 gerçek bir sınavdı bence, çünkü hayatımızdan ortalama iki yılı virüse hediye ettik.Hem sıkılıp hem de özlemeyi beraber tattık bu iki senede. Bence hepimiz virüs öncesi hayatımızı , beraber olmayı, sarılıp kucaklaşmayı ve  dilediğimiz gibi yaşamayı özledik. Beraber aynı ortamda mutlu oturabilmeyi özledik.
Virüssüz, güzel günleri, beraberliği ve gülümseyebilmeyi bekliyoruz. Güzel günlerin geleceğini garanti altına almak için hepimizin kurallara uyması en büyük ihtiyacımız. Hep beraber iç içe, gülümsemelerin bol olduğu günlerin yakın olması hepimizin isteği.
Sağlıklı günlerin gelmesi dileğiyle…

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?