Devir için ne bekliyoruz?

Devir için ne bekliyoruz?
22-06-2022

16 yıllık uzun bir hasretin ardından geçen sezon eski valimiz Hulusi Şahin'in büyük katkılarıyla şampiyon olarak 2.Lig özlemine son veren Petrolspor'un kaderinin belirleneceği çok kritik bir süreçten geçiyoruz.

Zira taşıma suyuyla değirmenin dönmediğini herkes gördü.

Her yıl maddi kaynak arayışları, gelecek kaygısı hedef belirsizliği artık son bulmalı.

Kabuğunu kıran Petrolsporumuzun hedefi her sezon zirveye oynamak olmalı.

Peki, bu nasıl olacak?

Olmazsa olmazlardan biri de tabiki dev bütçeli takımlarla mücadele edecek takımımızın aynı şekilde maddi olarak son derece güçlü olması gerekir.

Yeni Valimiz Sayın Ekrem Canalp'ın TPAO genel müdürlüğüne yazdığı takımın tekrar kurum bünyesinde alınması dilekçe TPAO Genel müdürü Sayın Melihhan Bilgin tarafından olumlu karşılanması ve büyük bir bütçe ayrılacağı bunun da Petrolspor'un şampiyonluğa oynayacağı anlamına gelir ki bu tüm Batmanlı futbolseverlerde olduğu gibi bende de büyük bir heyecan uyandırdı.

Kolay mı yıllar sonra yükseldiğimiz 2.Lig'de, ligde kalmaya değil TFF 1.Lig'e oynayacak bir Petrolspor izleyecek olmak demek bu.

Biliyorsunuz kulüpteki mevcut maddi belirsizlik şampiyon futbolcularımızın birçoğunun kulüpten ayrılmasına sebep oldu.

1.Transfer tescil dönemi 17 Haziranda resmen başladı ve üst düzey futbolcular gelecek sezon oynamak istedikleri kulüplere tek tek imza atmaya başladılar.

Peki biz devir için ne bekliyoruz?

Şu aşamada Petrolspor 'u seven herkesin her yetkilinin düşünmesi ve odaklanması gereken tek şey takımın bir an evvel, bir gün daha kaybetmeden kurum bünyesine geçmesi için her türlü fedakarlığı yapması, kırmızı beyazlı ekibimizin geleceğini garanti altına alması gerekir. Tartışmalarımızı sonraki aşamaya erteleyelim.

Zira daha fazla vakit kaybı hepimizin kaybı olacaktır.

Petrolspor'un sonu ya bir iki sezon içinde şampiyonluk yaşayan Sakaryaspor, Pendikspor, Bodrumspor veya küme düşen Kahramanmaraşspor Eskişehirspor, Niğde, Velimeşe gibi olacak.

Hoşçakalın...

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?