DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI VE LGBT

28-04-2020

Rahmet olan Ramazan ayında, camilerin kapali, cumalarin kalınmadığı ve CORONA virüsünün can almaya devam ettiği bu günlerde ne yazik ki orucu değil çirkefligi konuşuyoruz.
Ali imran 149:
"Ey iman edenler! Eğer kâfirlere uyarsanız, gerisin geriye (eski dininize) döndürürler de, hüsrana uğrayanların durumuna düşersiniz."
Ey Batı hayranı Müslümanlar
Ab girmekle veya uyum yasalarını çıkarmakla ne kazandik?
İslam dışı, Hz. Lut kavminin helakina vesile olan, ibnelik, çirkeflik, hayvanlar aleminde dahi olmayan, erkeğin erkekle ilişkiye girmesi...
İşte Kur'an'ın mucizeci. 
Geriye geri gidip livata'ya (erkeğin erkekle cinsi ilşkiye girme) yasal zemin hazırladı. 
Erkeğin erkekle ilişkiye germesi, zina ve benzeri fiilleri Kur'an ayetiyle eleştiren DİB başkanının İHD ve Ankara barosunun onu mahkemeye vermesi de ibret vericidir.
İşi "insan haklari" çerçevesinde değerlendirmeleri de iki yüzlülüktur.
Çunku çocuk (Yasanin dediği) yaşta gönül rizasi ile evlenen, çocuk sahibi olan ve mutlu bir yuvasi olan nice insanlarin hapishanede olduğu, yuvalarin parçalandığı ve evlatlarin babasiz büyüdüğü günümüzde İHD nin bunlarin haklarını savunduğunu görmedim duymadim.
Hatta çocuk yaşta mağdur olmuş, tecavuze uğramış, mazlum olmuş bazi kiz çocuklarini örnek göstererek onları savunma adına genelleme yaparak evli ve çocuk sahibi bayanlarin feryadini duymayarak onların evde kocalarınin hapishanede perişan olmalari için çaba harcadıklarını duydum.
Diyanet İşleri Başkanı Sn. ERBAŞ hakinda dava acan İHD ve onlara destek veren bazi barolar işin insani boyutunu değin, İbnelik ve erkeğin erkekle ilişkiye girmesine destek verdiklerini düşunmekteyim.
Avrupa ülkelerinde Papa (papaz demiyoru) İncilde okuduğu bir şey için hiç bir aydin, yazar ve insan hakkari savunucuları onu eleştirme cesaretinde bulunmamış/bulunamaz.
Ülkemiz için tüm Müslüman alimlerin (en az resmi olanların) reisi hükmündeki Diyanet İşleri Başkanını Kur'an ayetini okuduğu için mahkemeye vermeleri de çagdaşlikla izah etmez.
Erkeğin erkekle iliskiye girmesini yani ibneligi savunmak insanlikla hiç bir alakasi yoktur.
Tam tersine bu sapık fiilin değer bulması, cazip olması, erkek çocukların de büyük tehlike altinda olmasina sebep olacaktir.
STK larin bu olaya seyirci kalmayip DIB. Sn ERBAŞ' savunmaları ona sahip çikmaları sevindirici olsa da bana göre yetersizdir. 
Derim ki; siz/biz LGBT ve onlarin savundugu erkegin erkekle cima yapmasına yani ibneliğe mi karşıyız veya İHD ye mi karşiyiz 
Eğer ibneliğe karsi isek o zaman ibnelere hak veren (ben öyle anliyorum) yasalara da karşı olmalıyız.
Bu yasanın çıkma aşamalarında sustuk, hatta  çıkmasına öncüluk eden İktidara destek (Muhalefetinde bunda payi var) verdik.
Şimdi bu yasanin(İstanbul sözleşmesi ve AB uyum yasalarindan bazıları) iptali için başta iktidara veya partimize baski kurmaliyiz.
Bizi dinler yasalari çope atarlarsa ne alâ. 
Yok bizi dinlemezlerse bu günahlara ortak olmanın manası yok deyip seçimde onlara oy vermeyelim.
Bu yasalari çıkaranlar iktidara gelmesin de kim gelirse gelsin.
Müslüman; kimsenin arka bahcesi olmadigi gibi birilerinin iktidarı için de ahiretini tehlikeye atmaz.
Nisa 139 ayet:
"Onlar, mü'minleri bırakıp kafirleri dost edinen kimselerdir. Onların yanında izzet ve şeref mi arıyorlar? Halbuki bütün izzet ve şeref Allah'a aittir."
Şeref ve izzet için AB uyum yasalari bize izzet ve şerefı değil, erkekle erkeğin ilişkiye girmesine yasal zemin hazırladık ve Diyanet reisinin Ibneler tarafından mahkemeye vermesine sebep olduk. 
Daha bu işin başlangıcı.
Selam ve dua ile.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?