DOLU DOLU

26-04-2019

İçiniz gibi fincanınız da dolu. Çok fazla sorumluluk, sıkıntı içindesiniz. Ta dipte sırt üstü uzanan bir insanı fark ediyorum. Öylece bir suda durmuş gibi. Her ne kadar hedeflerinize kilitlenmişseniz bile acılarınız derin ve geçmişten geliyor. Ancak değişimler yaşadığınız halde sorumluluklarınızın yaraları devam ederek bir hayli canınız sıkılacak. Eğer şansınıza güvenirseniz olgun tavırlarla ve tedbiri elden bırakmadan yakın bir gelecekte beklentilerinize kavuşabilirsiniz.

Fincan kulpunun sağındaki ucu kırık ok bir uyarıdır. Ani parlamalardan uzak durmalısınız. Yani ok gibi olayların üstüne hemen fırlamayın. Gene kulpun sağındaki kılıç balığı da dikkatli olmanıza delalettir. Kendi bildiğini okuma âdetinizden vazgeçip sizi seven ve koruyan kişilerin öğütlerine kulak vermelisiniz. Ayrıca dedikodunuzu yapan birisi var. Olanca dikkatinizle ondan uzak durmalısınız. Karşınızdaki sivri dilli biri. Zor durumlara düşebilirsiniz. Size hem maddi hem de manevi zararları dokunabilir. Bu kişiyle ilişkinizi sorgulamakta fayda görüyorum.

Kenarlarda birçok insan göze çarpıyor. Arkalı önlü, sıra sıra durmuşlar. Sanki dans ediyorlar. Doğrusu temkinli hareketlerde bulunmakta önem arz ediyor. Aksi takdirde kötü gelişmeler yaşayıp üzüleceksiniz. Ne var ki yakınlarınız ile sevdiklerinize yardımcı ve destek olursanız, son yaşadıklarınızdan aldığınız derslerle birlikte üstünüzdeki negatifliği bertaraf edeceksiniz. Ek olarak, dans edenlerin hemen altında ceviz içinin varlığı olumlu şeylere delalettir. Ancak sevdiklerinizle mutlu olmaya bakmalı, çünkü mutluluk elinizde. Bu da zekânızın gücüdür. Acılar, sorumluluklar ve endişeler zekanızı bileyecek ve donanımınız sizi güçlü kılacaktır.

Bir martı ve açılmış bir yol görülmekte. Artık kuruntu ve korkularınızı geride bırakıp güzel gelişmeleri izlemenin sırasıdır. Şansınızla talihiniz açılıyor. İyi havadislerle içinize su serpilecek. Havadisler de yakınınızda olanlar ve ailenizden gelecek.

Tabağınızda görülen gözyaşı zıt anlamlıdır. Üzüntüyü anlattığı kadar sevinci de anlatır. Belki de sevinçten gözyaşı dökeceksiniz. Aslında gözyaşı dileğinizin tutuğunu da gösterir. Zaten fincanınızdaki telve iyice aktığı için dileğiniz an meselesidir. Gerçekten fincandan telve öyle akmış ki, fincanın arka kenarındaki figür bir atın ayakları, bacakları ve kuyruğunu andırmış. Sağlam karakteriniz sayesinde şu anda yaşadığınız olumsuz şartların üstesinden gelip refaha, huzura hatta umulmadık bir zenginliğe kavuşacaksınız. Atın bütünü görünmediği için ne kadar hızlı, ne kadar yavaş bilinmez ama dileklerinizi ve isteklerinizi elde ediyorsunuz.

Falınızda büyük f harfi ve 3 rakamı çıkmış. F: ismi f ile başlayan bir kişidir. Bu kişiyle yakında tanışacaksınız veya bu kişi size yeni havadisler getirecek. İşte 3 rakamı falınızın mesajını veriyor. 3 başarı demektir. Evet, siz, ya hep ya hiç noktasına gelirken bile başarmak için çabalarsınız. Olumsuz ya da olumlu durumlarda başarıya odaklısınız. Başarılı olmak içindir hayatınız!

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?