Dünya slogan üretiyor, İsrail kan döküyor!

Dünya slogan üretiyor, İsrail kan döküyor!
19-11-2023

Tüm Dünya’nın gözü önünde yaşanan İsrail zalimine karşı kimse bir şey yapamıyor.

Savunmasız halkı orantısız güç kullanarak katleden İsrail devletinin öldürdüğü Müslüman Filistinli sayısı 14 bine ulaştı!

Büyük bir soykırım gerçekleştiren katil İsrail oluk gibi Müslüman kanı akıtıyor.

Çoluk-çocuk, hasta, yaralı, kadın, yaşlı demeden Filistin halkına bombalar yağdırıyor.

Dünya ülkeleri ise gözünü kapatmış, kulağını tıkamış yeni katliam haberlerini bekliyor.

Yaptıkları tek şey; slogan üretmek, oluk gibi akan Müslüman kanı üzerinden siyaset yaparak rant elde edebilmek.

Kanlı vahşetin üzerinden 45 gün geçti, 14 bin Müslüman öldü, hala ortada somut tek bir hareket yok. Mısır, Lübnan, İran, Arap Birliği Türk dünyası, Müslüman ülkeler Avrupa neredesiniz?

Müslümanlar hunharca katledilirken konuşmaktan başka ne yapabildiniz?

Yok efendim ABD savaş gemisi göndermiş, yok efendim nükleer denizaltı falanda filanda…

Bunlar hepsi blöf ve numara.

İsrail’i koruma adına Filistin topraklarının tamamı İsrail’in eline geçecek, sonrasında Lübnan, Mısır, Kıbrıs ve diğer ülkeler…

Eğer dünya ülkeleri sessiz ve hareketsiz kamaya devam ederse İsrail daha da palazlanıp, toprak bütünlüğünü genişletecek.

Bugünkü soykırımın ve vahşetin amacı da bu değil mi?

Siz ey Dünya ve Müslüman ülkeleri uyumaya devam edin, miting de yapın, sloganda üretip, avazınız çıktığı kadar bağırın ne ABD ne İsrail geri adım atmayacaktır!

Eğer başta katil İsrail’e gereken müdahale yapılsaydı tüm bu vahşet ve ölümler olmayacaktı ve İsrail bir daha boyundan büyük işlere kalkışmazdı.

Şimdi ise bu zulmü kimse durduramaz artık.

Yine bolca kınamalar olacak, sloganvari konuşmalar olacak ama Filistin’in ve Ortadoğu’nun kaderini kimse değiştiremeyecek.

ABD ne derse o olacak!

45 günde 14 bin Müslüman bombalarla, tanklarla vahşice öldürülüyor biz hala İsrail’in markaları ile uğraşıyoruz.

Peki ne yaptık bugüne kadar?

Hangi İsrail firması battı?

Hangi ticari anlaşmalar iptal edildi?

Hangi üsler kapatıldı, Doğu Akdeniz’den İsrail’e giden yardım gemilerinden hangisi durduruldu?  Hangi İsrail firması kapatıldı veya ürünleri yasaklandı?

Yok efendim İsrail soykırım ve vahşeti için yüz milyar Dolarlar harcanmış da bütçesi zarar görmüş! Bunca insan katledilirken İsrail’in barbarlığı görülmüyor bütçesi tartışılıyor olacak iş değil.

Dünya Dolar üzerinde dönüyor ve tüm Yahudi lobisi İsrail’e yardım kampanyası başlatmış, İsrail’i Dolara boğmuşlar zavallı dünya ülkeleri hala işin ekonomik boyutunu tartışıyor olacak iş değil. İnsanlığın bittiği yerdeyiz beyler.

Kendinizi Filistin kardeşlerimizin yerine koyun şehirlerimiz bombalanacak, insanlarımız ölecek, oluk-oluk kan akacak Müslüman ülkeler başta tüm dünya İsrail’in ekonomisinden veya ortak olduğu firmalardan söz edecek!

Olacak iş değil; önce bu kanı durdurun ve katil, barbar İsrail’e gereken müdahaleyi yapın ve dersini verin sonra ekonomiden sözeldin.

Beyler yanı başımızda büyük bir insanlık dramı, insanlık suçu ve insanlık ayıbı yaşanıyor ve kafamızı yastığa koyduğumuzda mışıl-mışıl uyuyoruz.

Kanı dökülen Filistin halkının yerinde bizler de olabilirdik veya olabiliriz.

Kendimizi Filistinli kardeşlerimizin yerine koyalım ve onların yaşadığı acıyı yaşayalım.

Kendisine “Müslüman ülke” diyen ülke yöneticileri bu acının zerresini dahi hissetmiş olsalardı şu anda İsrail diye bir ülke kalmamış olurdu.

Kimse kimseyi kandırmasın ABD var oldukça katil siyonist İsrail de var olacaktır.

Mazlum Filistin halkının kanı üzerinden kimse siyaset ve popülizm yapmasın. Kınayarak veya çok kınayarak veya çok-çok fevkalede kınayarak ya da sokakta yürüyerek veya slogan atarak bu iş çözülmez ve dökülen kan durdurulamaz!

Eğri oturup doğru konuşalım, kafamızı eğip, iki elimizin arasına alıp şöyle bir düşünelim; bunca yapılanlar doğru muydu?

Bu kadar bağırdık, kınadık da ne oldu?

İsrail veya ABD geri adım attı mı?

Atmadı.

Evet, atalarımız çok güzel söylemiş ‘akacak kan damarda durmaz’, ‘ya ölüm ya İstiklal” İsrail’e “ölüm” diyerek bir yerden başlanmalıdır.

Ucunda ne olursa olsun bu mezalim son bulmalı ve İsrail haritadan silinmelidir.

Aksi halde ne Ortadoğu ne de dünya rahat yüzü göremez.

Binlerce kez öleceğimize bir kere ölüp bu ateşi söndürmeyi sağlamak en iyisi…

Allah tarafından lanetlenmiş bir kavmin sonu mutlaka ama mutlaka hüsrandır.

Bugün olmaz ise yarım bu son kesinlikle gerçekleşecektir.

Buradan bir kez daha İsrail’in başlattığı soykırımı lanetliyor ve katil İsrail’i nefretle kınıyoruz.

Yeter artık sönsün bu ateş.

  

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Dr. Leyla Çiftçi
Dr. Leyla Çiftçi 5 ay önce
İstanbul’da yaşayan biri olarak sizi yakından takip ediyorum.
Yazınız yüreğimize su serpti. Kimse bu denli etkili bir yazıyı bu güne kadar kaleme almadı. Kendinizle gurur duyabilirsiniz.
Eğer bunca zulmü gördükten sonra uyuyabiliyorsak yazıklar olsun bize. Bir kadın ve tıp doktoru olarak elime silah alıp, Filistin halkının yardımına koşarım. Yeterki bizi bıraksınlar. İsrail’e karşı savaşa ve şehit olmaya hazırım. Yeter artık bitsin bu acı ve gözyaşı.
Sabri düzenli
Sabri düzenli 5 ay önce
Ebi Ercan harika yazmışsın. Tüm duygularımızı dile getirmişsin. Büyük bir oyun oynanıyor kimse bunun farkında değil. Varsa yoksa daha fazla oy alabilmek. Empati kurup bu acıyı yüreğimizde yaşamalıyız aksi halde Müslümanlığımız tartışılır. Tebrikler çok güzel ve içten bir yazı olmuş.