DÜNYAYA İSLAM HÜKMEDECEK

29-10-2020

Bu günkü dünya düzeni gayri İslami , kulun kula hükmettiği,  sömürü ve adaletsizliğin hüküm sürdüğü, Karunlaşmış para babalarının idaresinde bir sistem. Bu sistem Haşa! ALLAH’A meydan okuyor. Ellerinde bulundurdukları sahte para ve teknoloji ile dünyaya hükmediyorlar İnsanlığı Köleleştirme telaşındalar. Son Kovit;19 ve insanlara cip takma  projeleri de bunun ispatı. Fırsat buldukça ALLAH’IN Nizamı İslam’a saldırarak, Müslümanları yok etmeye, ellerindeki nimetlere sahip olma sevdasındalar.

Bunu son örneği Fransız deccalı  Makron denen kafir, İslam’ın tebliğcisi ve önderi Hz. Muhammed’e hakaret etme cüretini göstererek niyetini ortaya koymasıdır. Bu gün dünya nüfusunun 1/3 ne sahip Hıristiyan alemini Makronlar temsil ediyor.
Akıl nimetinin değerini bilen, sorgulama yeteneğine sahip Hıristiyanlar;  bağlı oldukları inanç sisteminin ALLAH(c.c.) indinde geçersizliğini, yaşadıkları olaylarınidrakiyle , gittikleri yolun hüsran olduğunu anlıyorlar. Son ALLAH’IN kitabı Kur’an Kerim ve O’nu hayatına  tatbik eden Hz. Muhammedin yolunun, insanlığın refah ve kurtuluşunun yolu olduğunu benimseyerek, Müslüman oluyorlar.

Bunun son çarpıcı örneği, Fransız bayan AktivistSophiePetronin,  Fransa  cumhur başkanı  Makron’a  yazdığı mektupla ispat ediyor.
   Ben SophiePetronin;  beyaz ırktan Fransız. Hıristiyan ve Katolik olarak , 75 yıl boyunca Hıristiyanlığı yaşayan, son 4 yılımı Müslümanlar arasında esir olarak geçirdim. İslam dinini seçmem, sizi hayretler içerisinde bırakarak, şoke etmiş. Bu bayan Afrika Malide Müslümanlar arasında 4 yıl tutsak olarak yaşamış. Müslüman halkın kendisine ve inancına karşı gösterdiği tutum ve davranışla İslam’la tanışmış.

İslam’ın insana ve inanca verdiği değeri yaşayarak Müslüman olmuş. Müslümanların inançları ve Hıristiyanların inançlarını, hayat tarzlarını karşılaştırarak, aklın yolu birdir, O’da  Yaratana, ALLAH’A kul olmaktır. Bunun içinde, ALLAH’IN Nuru Kur’an-ı Kerimle tanışmak, Kur’an-la hayatını inşa eden , Hz. Muhammed’e tabi olmaktır, inancına sahip olarak Müslüman olmuş. Meryem adını almıştır.
Meryem hanım;  Makrona yazdığı mektupta, bu günkü Batının gerçek yüzünü şöyle ifade etmektedir. Bizler Mesih adıyla  nice günahsız, fakirin kanını döktük.Halbuki Mesih  tüm bunlardan kendini korumuştu. Sonra onları kendi kölelerimiz yaptık! Tüm yeraltı ve yer üstü servetlerini yağmaladık!Şimdilerini ve geleceklerini mahf ettik.

Halbuki  İsa Mesih bundan da insanları men etmişti. İnsanlık dışı sömürgeyle,  insafsız eğitimlerimizle onların üzerine gittik. Müslüman ülkelerin zenginliklerini  ele geçirdik. Baskıyla köle gibi kullanmaya devam ettik. Aralarında fitneler çıkararak onlara silah sattık. Sonra onları terörist olarak yaftaladık. Halbuki asıl teröristler bizler idik. Onlar değil. Gece gündüz yılmadan aleyhine çalıştığınız, amansızca komplo ve hilelerle, istihbarat örgütlerinizle yok etmeye çalıştığınız İslam dinini ben kabul ettim.

İslam: benim kalbimde hayalini dahi kuramayacağım bir esenlik ve merhamet oluşturdu. Zihnimi tüm kötü düşüncelerden arındırdı  ve duygularımı yaşamamı sağladı. Avrupa kıtasını aziz İslam’a davet ediyorum. Ümidim halkımın en kısa zamanda İslam’la  tanışıp, zilletten kurtulmasıdır. Benim tattığım o tarifsiz kulluk tadını tatmalarıdır. Sizi bu yüceler dinine davet ediyorum. İşte bu din, Ademden  Nuh’a, İbrahim den  Musa’ya  ve hatta İsa mesihe, sonunda ise insanların en üstünü Muhammed de aktarılan İslam dinidir. Ümidim,İslam’ın  merhamet dolu güneşinin, bu karanlıklara gömülmüş korkunç gezegenin üzerine parıldamasıdır. İşte böylelikle  huzurun her bir yanı sarmasıdır. Elbette bu yüce ALLAH(c.c.) için hiç te zor değildir.

ALLAH’A güvendim dönüşümde mutlaka O’nadır. Doğru yolu izleyenlere esenlik olsun. Hidayete tabi olanlara selam olsun. İslam’ın güneşinde yeniden doğan Meryem Petronin.
 Batı dünyasına , MeryemPetron’in hanımın mesajı, batı kültürünü hayat tarzı haline getiren sözde Müslümanlarında uyanışına vesile olur inşallah. Müslüman olarak Fatiha suresini şahsında tecelli ettiren,’’ Bütün övgüler, bütün alemlerin Rabbi ALLAH’A mahsustur. O özünde rahmet sahibi, işinde rahmet sahibidir.

O, hesap günün hakimidir. (Rabbimiz) yalnız sana kulluk eder ve yalnız senden yardım isteriz! Bizi yönelt doğru yola,(hiç şüphe yokki, yegane rehberlik ALLAH’IN rehberliğidir. Enam suresi;71.ayet. O , Doğru yola yönelenlerin hidayetini artırır; İnsan ALLAH’TAN tek bir şey isteyecekse o da hidayettir. Al işte Kur’an-ı Kerim hidayettir.) nimet verdiklerinin yoluna (Nisa suresi 69.ayette belirtilenlerin yoluna). Gazaba uğrayanların(Yahudileşen İsrail oğulları) Ve sapıtanların( teslisçi Hıristiyanlar) yoluna değil.’’(Fatiha suresi).

Dünyayı ALLAH’IN emrettiği ve Hz Muhammedin hayatında tatbik ettiği İslam’a çağıran, söz de değil , özde Müslüman Meryem petronin  hanımın, Dünyada İslam’ın Hükümran olmasına vesile olması dileğimdir. Şüphesiz dünya İslam’la buluşacak, ALLAH’IN Nuruna kavuşacak. Ne mutlu Müslüman olmanın hakkını verenlere. Selam ve Dua ile

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?