DUYGULANDIM!

DUYGULANDIM!
08-12-2021

600 Bin nüfuslu Batman’ın tek profesyonel takımı Batman Petrolspor, geçen Pazar günü saha ve seyircisi önünde Tokat-Erbaaspor’u ağırladı.

Bir haftadır stadın korkulukların 3.5 metreden 1.5 metreye inmesinde emek veren ve taraftarın üst kısımdan düşmemesi için monte edilen korkuluklar yerinde olmasından dolayı Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet Şafii Özperk, Stad sorumlusu Hamza Kurnaz ve ekibini tebrik ederim.

Korkulukların 1. Metre inmesinden dolayı taraftar rahat maçı izledi.

Batman Sonsöz Gazetesi, geçen maçlarda olduğu gibi yine bir otobüs engelli ve kadın taraftarları maça getirdi.

İş insanı Mehmet Batkı, Batman Sonsöz Gazetesinin koordine ettiği atkı dağıtımına destek olarak; “Sayın Valimiz Hulusi Şahin ve İl Emniyet Müdürümüz Köroğlu Kıraç’ın destek verdiği memleketimizin takımına bizlerde Sonsöz Gazetesi’nin organize ettiği atkıların daha önce fair-play ödülünü almış taraftarımıza ulaşmasında katkı sunduk” dedi.

Maç başlamadan Yarasalar Taraftar grubu, Erbassporlu futbolcuları iki kez tribünlere çağırarak; “Hoş geldiniz” tezahüratları yaparak fair-play örneği gösterdiler.

Bu görüntüleri meslek büyüğüm İhlas Haber Ajansı Spor Müdürü Mustafa Karagöl ile paylaştım. Mustafa abi ile görüşürken, o Batman taraftarının güzel görüntülerinin hoşuna gittiğini ve haberi bizden istiyordu…

Petrolspor’a tam destek veren sporsever sayın Valimiz Hulusi Şahin’i, taraftar bağrına bastı. Vali Şahin, taraftarı centilmenliğinden dolayı alkışladı.

Taraftar görevini yaptı.

Maça iyi başlayan Petrolspor, sonunu iyi getiremedi.

Zafer hocanın haftalardır dillendirdiği 14-15 kişiyle oynama serzenişi haklı çıktı. Oyuna sonradan girenler oyuna katkı sağlamadı.

Lider Petrolspor’a ikinci yarı sergilenen futbol tatmin etmedi ve devre arasına 2 hafta kaldı.

Artık tüm futbolcuların karnesini gerek teknik heyet ve gerekse de yönetim masaya yatıracak.

Erdi, Savaş ve Ahmet Teker’in eksikliğini Petrolspor aradı.

Zafer hoca maç sonrası bizimle yaptığı röportajında; “Yenilebilirdik. Kaleci Cihan’ın son dakikalarda kurtardığı pozisyonlar var “demesi aslında tüm takımada bir mesajdı.

Petrolspor, 15. Haftasının ardından 7 puan farkla namaglup lider ama ikinci yarıdaki futbol devre arasında transfer sinyallerini artırdı…

Sözün özü; Batman Petrolspor-Erbaaspor maçında duygulandım. Stadın ambiyansı müthişti.

Kırmızı-Beyazlı ekibimiz, ilkyarının içerideki son maçını Pazar günü Kütahyasporla oynuyor. İki takımda şampiyonluğa oynuyor. Petrolspor’un eski Teknik Direktörü Ahmet Yavuz ve Batmanlı eski futbolcumuz İbrahim İnal, Kütahyaspor’da. Centilmenliğimizi sürdürmeye devam edelim Batman. Taraftar tribünde ve futbolcular sahada kendine yakışanı yapmaya devam etsin…

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?