ELAZIĞSPOR'LA 20 YIL SONRA

ELAZIĞSPOR'LA 20 YIL SONRA
20-11-2021

Gecen hafta zorlu Nevşehir deplasmanında aldığı 2-0'lık galibiyetle namağlup unvanını sürdürüp en yakın rakibiyle arasında ki 6 puanlık farkı koruyan kırmızı beyazlı ekibimiz 13.Haftada yarın  Elazığspor'u misafir edecek.

Petrolspor'umuzda sakatlığından dolayı devreyi kapatan Ahmet Teker ve kart cezalısı İlyas Ural forma giyemeyecek.

2018 yılında Ziraat Türkiye Kupası maçında karşılaştığımız ve rakibimizi deplasmanda 4-0 yenerek tur atladığımız, Ligde ise 20 yıl aradan sonra karşılaşacağımız Elazığspor'u analiz edelim.

ELAZIĞSPOR'U TANIYALIM

Önceki sezon yaşadıkları mali kriz nedeniyle küme düşen ve bu sezon borçlarla boğuşan bordo beyazlı ekip transfer tahtasını açamadığı için genç bir kadroyla ligde yaşam mücadelesi veriyor.

YAŞ ORTALAMASI 21

Yaş ortalaması 21 olan Elazığspor geride kalan 12 hafta sonunda 3 galibiyet 3 beraberlik 6 mağlubiyet alarak 12 puan topladı ve 18 takımlı grubumuzda 14.Sırada yer alıyor.

İç sahada 11 puan toplayarak dikkatleri üzerine çeken Elazığspor gençleri aynı başarıyı deplasmanlarda gösteremeyerek 6 maçtan sadece 1 puan çıkarabildi.

YİĞİTCAN VE SELİM CEZALI

Teknik Direktörlüğünü hırçınlığıyla tanınan eski futbolcu Cafer Aydın'ın yaptığı Elazığspor'da geçen hafta Hendekspor ile oynanan maçta çift sarı karttan kırmızı kart görerek cezalı duruma düşen takımın en deneyimli ismi stoper Yiğitcan Erdoğan ve sarı kart cezalısı 22 yaşında ki sol kanat oyuncusu Selim Özeren kırmızı beyazlı ekibimize karşı forma giyemeyecek.

ELAZIĞSPOR'A ÖDEME DOPİNGİ

30 yıl sonra 3.Lige düşen Elazığspor'un başkanlığını 25 yıl boyunca bordo beyazlı ekipte amigoluk yapan  Serkan Çayır yapmakta.

Yarın karşılaşacağımız Elazığsporlu futbolculara tüm alacakları ödenirken Petrolspor'umuza karşı oldukça moralli çıkacaklarını ve vitrin olarak gördükleri Batman'ımızda büyük bir mücadele sergileyeceklerini söyleyebilirim.

RAKİBE SAYGI DUYMAMIZ LAZIM

Mazisi başarılarla dolu Elazığspor'la karşılaşacak olan kırmızı beyazlı ekibimizin futbolcularından ricam rakibe saygı duyarak küçümsemeden oynamaları ve bir iç saha kazasına daha izin vermeden sahadan galibiyetle ayrılıp hedefe bir adım daha yaklaşmaları.

TARAFTAR REKORU KIRALIM

Batmanlı futbolseverlerin hedefe namağlup ilerleyen Petrolspor'umuza bu sezonun en büyük desteğini vermelerini takımlarını ekran başında değil stadyumda desteklemelerini tüm Türkiye'ye biz takımımız ve taraftarımızla üst ligleri hakediyoruz mesajını vermelerini diliyorum.

Kalın sağlıcakla.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?